Angyali Segítség

Pénteki angyalkárta

A mai angyalkártya a gyermekekhez fűződő viszonyodról beszél. Arról, hogy az angyalok segítenek jobb szülővé válnod. Mindegy, hogy most milyen szülő vagy, kérd az angyalok segítségét, hogy mutassák meg, hogyan javíthatsz a helyzeten. Az angyalok ugyanígy segítenek abban is, hogy mások gyerekeivel jobb viszonyba kerülhess, hogy jobb tanár, óvónéni lehess. Akkor is fordulj az angyalokhoz bizalommal, ha bármilyen akadály áll a gyermekvállalásod útjába! Angyalaid segítenek könnyen, gyorsan megszüntetni ezt a nehézséget.

Még vannak helyek a jövő szombatra, a Bőség teremtő angyalműhelyre. Szeretettel várok mindenkit, aki szeretné megtanulni, hogy hogyan dolgozhat együtt az angyalokkal a manifesztációban, valamint azt, hogy hogyan kérhet (és kaphat) bőséget az angyaloktól.

0510

Az angyalterápiáról és az angyali üzent közvetítésről  (angyalkártya jóslásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség Hírlevélre itt iratkozhatsz fel.

A facebook oldalunkon szeretetteli közösségben beszélgethetsz az angyalokról, Dr. Doreen Virtue angyalkártyáiról és könyveiről, az angyalterápiáról és a spiritualitásról is.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!