Angyali Segítség

Angyali Segítség Angyalgaranciák

Sokan kérdezik tőlem, hogy vajon kapcsolatba tudnak-e kerülni az angyalokkal, vajon erre csak a kiválasztottak képesek, vagy bármelyik ember. A válaszom erre minden esetben határozott igen: Igen, az angyalokkal mindenki fel tudja venni a kapcsolatot. Mindannyiunknak vannak Őrangyalaink, az angyalok mindenkivel együtt dolgoznak, és az angyalokat mindenki képes érzékelni. A spirituális érzékeléshez szükséges csatornáink mindannyiunknak megvannak. Hogy ebben mennyire biztos vagyok, azt az is mutatja, hogy újdonságként felajánlok kétféle garanciát valamennyi kétnapos angyaltanfolyamomra és az egynapos angyalműhelyeimre is.

304858_10151004058437885_147717031_n
ANGYALTALÁLKOZÁS GARANCIA
Gyere el az az Angyali Segítség szervezésében bármelyik kétnapos angyaltanfolyamomra vagy egynapos angyalműhelyemre és ismerkedj meg az angyalokkal, találkozz az Ég szeretetteljes, segítő, gyógyító küldötteivel. Ha úgy érzed, hogy a tanfolyamon, angyalműhelyen nincsenek jelen az angyalok, nem a színtiszta segítő, isteni szeretettel találkozol, vagy olyan technikákat tanulsz, amelyek haszontalanok, és nem segítik az angyalokkal való kapcsolatfelvételt, akkor visszafizetem neked a tanfolyam, angyalműhely teljes árát. Az Angyaltalálkozás Garanciát azért vállalom, mert biztosan tudom, hogy az angyaltanfolyamaimon az őrangyalaink és a 15 arkangyal is jelen lesznek, a résztvevők pedig megtapasztalják ezt a jelenlétet, átérzik az angyalok szeretetteljes, gyógyító energiáját, és megtanulják befogadni, használni azt a saját javukra és mások megsegítésére egyaránt. Az angyalműhelyeken pedig az adott témával foglalkozó arkangyalok, és az őrangyalaink is jól érezhető támogatással segítik a munkánkat.

Hogyan veheted igénybe ezt a garanciát?
A tanfolyamok, angyalműhelyek felénél már pontosan tudni fogod, hogy mire számíthatsz, ha maradsz a végükig. Az egynapos angyalműhelyeken az ebédszünet befejezéséig lesz időd arra, hogy eldöntsd, szeretnél-e maradni a workshop végéig. Az angyaltanfolyamokon pedig egy teljes együtt töltött napod lesz arra, hogy eldöntsd: a tanfolyamon jelen vannak-e az angyalok, és sikerült-e találkoznod velük. Ha úgy érzed, hogy a rendezvényen semmiféle isteni szeretettel, angyallal, gyógyító energiával nem találkoztál, kérlek jelezd nekem ezt, és én megköszönöm, hogy adtál egy esélyt az Angyalbirodalomnak, és nekem, hogy megmutassam az utat az angyalokhoz. Nem baj, ha ez nem a te utad. Csak annyit fogok kérni, hogy ne add fel az angyalokba, az isteni szeretetbe vetett hitedet, és további kérdések nélkül visszafizetem neked a tanfolyam/angyalműhely általad befizetett árát. (Természetesen ebben az esetben arra kérem azt, aki él ezzel a garanciával, hogy tekintsük a tanfolyam, angyalnap első felét ingyenes próbának, és a második felén már ne vegyen részt.)
A garanciát csak a helyszínen és élőszóban veheted igénybe. SMS-ben, telefonon, szöveges üzenetben, e-mailben sem a tanfolyam ideje alatt, sem a tanfolyam után nem tudod érvényesíteni az angyaltalálkozás garanciát.

MEGÉRTÉS GARANCIA
Ezt a garanciát azért találtam ki, hogy ne kelljen attól félned: esetleg nem tanulod meg az angyalokkal való együttműködés alapjait, és hatékony módszereit az angyalműhelyeken, vagy az angyaltanfolyamokon. A Megértés Garancia keretében lehetőséget biztosítok minden résztvevőnek, akik elvégeztek egy-egy angyalműhelyt vagy az angyaltanfolyamot, hogy megismételjék ezeket, természetesen ingyen. Ha úgy érzed, hogy elfelejtetted azokat a technikákat, amelyeket az valamelyik tanfolyamon, vagy valamelyik angyalműhelyben tanultál, vagy nem vagy biztos a használatukban, akkor szeretettel várlak a következő azonos című tanfolyamon, angyalműhelyen, ahol ismét részt vehetsz, és ismét átélheted a gyakorlatokat, megtapasztalásokat, angyaltalálkozásokat.

Hogyan veheted igénybe ezt a garanciát?
Ha szeretnél élni ezzel a garanciával, és már elvégezted valamelyik angyaltanfolyamot, vagy valamelyik angyalműhelyt az Angyali Segítség szervezésben, nincs más dolgod, mint jelentkezni a számodra megfelelő időpontban tartott következő tanfolyamok, angyalműhelyek egyikére. Minden tanfolyamon, angyalműhelyen biztosítok ismétlő helyeket, de ezek maximális létszáma függ a rendezvény helyszínétől. Arra kérlek, hogy ha ismétlőként jönnél, akkor e-mailen jelentkezz nálam (és ne az internetes űrlapon) az r.kover.balazs(a)gmail.com e-mail címen.

Az Angyali Segítség jelenleg meghirdetett programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalműhelyeiről itt olvashatsz!
Az angyalterápiáról és az angyali üzent közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.
Az Angyali Segítség Hírlevélre itt iratkozhatsz fel.
A facebook oldalamon szeretetteli közösségben beszélgethetsz az angyalokról, az angyalkártyákról és a spiritualitásról.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!