Angyali Segítség

Teremts boldog új évet az angyalok segítségével!

Az új év közeledtével eljött az ideje, hogy felkészüljünk az évváltásra, elengedjük az óév kudarcait, fájdalmait, félelmeit, és tekintetünket az új év boldogságára függesszük. Az angyalok természetesen ebben is segítenek bennünket.

5b343117675b4717ec780d644da729ae
Búcsúzz el az óévtől!
Érdemes a napokban rászánnod egy fél órát arra, hogy lezárd a 2013-a évedet és megszabadulj az összes negatív gondolattól, fájdalomtól, alacsony rezgésű energiától, amelyek ebben az évben tapadtak rád. Mihály arkangyal készségesen átveszi tőled ezeket a negatívitásokat, így ezek nem mennek veled tovább az új évbe. Ez az angyal fohász segít abban, hogy semmilyen alacsony rezgésű energiát ne vigyél magaddal az új évbe:
„Mihály arkangyal! Kérlek, szabadíts meg minden negatív gondolattól, negatív érzelemtől, fájdalomtól, haragtól, sérelemtől, rossztól, amelyek 2013-ban, és az eddigi életemben értek engem! Kérlek, cserélj bennem és a valóságomban minden negatív, félelem alapú energiát szeretetre!”
Vegyél néhány mély lélegzetet, hogy Mihály arkangyal elvégezhesse ezt a tisztító munkát.
Lásd és érezd, hogy Mihály arkangyal angyalaid segítségével eltávolítja mindazokat a negatív eseményeket, sérelmeket, haragokat, rossz élményeket, amelyek ebben az évben történtek veled. Odaadhatod azokat a régebben történt kellemetlen eseményeket is az angyaloknak, amelyek mind a mai napig meghatározzák az életedet. Ezeket talán szívesen dédelgetted eddig, de most eljött az ideje, hogy átad őket az angyaloknak, és hagyd, hogy ezek a lelki sebek is gyógyulni kezdjenek. Mihály arkangyal a Fénybe viszi az összes félelem alapú energiádat, ahol megtisztulhatnak, pozitív energiákká változnak, és jövőre csak szeretetáldás formájában térhetnek majd vissza hozzád.

8b4a25c57b99b534c752c882cb7a6b7f

Boldog új évet teremtő angyalmeditáció
Ha megkéred őket, angyalaid gondoskodnak arról is, hogy ez az éved olyan legyen, amilyennek szeretnéd. Ebben segít egy rövid vizualizáció.
Hunyd be a szemed, és vegyél néhány mély lélegzetet! Hagyd, hogy tested ellazuljon, elméd megnyugodjon.
Lásd, hogy a 2014-es év alagútként húzódik előtted. Talán helyenként kanyarog, talán sötét, talán a remény is elveszik benne, és a végén sem látod a fényt – nem baj. Lásd, hogy Őrangyalod és angyalaid kezét fogva lépsz be ebbe az alagútba. Angyalaid Isten szeretetfényét árasztva járnak előtted, melletted, mögötted, kiegyenesítik a kanyarokat, és fénnyel töltik fel az alagút falait. Miközben haladtok előre, láthatod, hogy angyalaid segítségével megvalósul mindaz, amit terveztél 2014-re. Amikor végigértetek az évalagúton, sétáljatok vissza. Vedd észre, hogy már fény árasztja el az alagutadat, könnyedén, szinte táncolva haladsz benne. Tudd, hogy ilyen könnyed és egyszerű lesz az éved angyalaid szerető támogatásával, tehát semmitől sem kell félned. Minden helyzetben, minden feladatnál melletted lesznek angyalaid, akik azon dolgoznak, hogy minél gyakrabban megtapasztalhasd a boldogságot és a szeretet érzését, a szeretetettség állapotát.

Ez a cikk eredetileg az Angyali Segítség Hírlevelére készült. Ha szeretnél rendszeresen hasonló angyalos cikkeket, angyali inspirációkat kapni, illetve szeretnél időben értesülni az Angyali Segítség programjairól, itt iratkozhatsz fel az ingyenes hírlevélre!

Az angyalterápiáról és az angyali üzent közvetítésről  (angyalkártya jóslásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz. Ismerkedj meg az Intergrált Energia Terápiával is!

A facebook oldalunkon szeretetteli közösségben beszélgethetsz az angyalokról, Dr. Doreen Virtue angyalkártyáiról és könyveiről, az angyalterápiáról és a spiritualitásról is!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Kócsiné Erzsébet Nagy says:

    szeretném meg tudni mire számithatok 2014 ben

  2. Kócsiné Erzsébet Nagy says:

    mijen lessz a januári honapom mire számithatok

  3. Kócsiné Erzsébet Nagy says:

    nem kaptam még választ

  4. Főczény László says:

    Szeretném meg tudni 2014-be mi vár rám

  5. Szeretném megtudni milyen lesz 2014 januári honapom

  6. Csehné Irénke says:

    szeretném tudni milyen lesz a 2014 éven

  7. Ibolya Locskainé Deák says:

    Szeretném megtudni milyen lesz a2o14-es évem anyagi helyzete!Köszönöm!

  8. Istvánné Urbán says:

    Szeretném megtudni milyen lesz a 2014-es évem megtudom valósítani amit kigondoltam

  9. szeretném tudni hogy leszek e még boldog!

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!