Angyali Segítség

Pénteki angyalkártya: Szünet

A mai angyalkártya arra kér, hogy adj magadnak szünetet!
Hagyd, hogy egy kicsit megpihenj. Ahelyett, hogy folyton hajtod magadat, teljesítményeket írsz elő önmagad számára, célokat tűzöl ki, határidőkben gondolkodsz és részeredményekre gyúrsz, pihenj egy kicsit.
A testednek, a lelkednek és az elmédnek is szüksége van egy kis szünetre. Minden porcikád arra vágyik, hogy végre megpihenhessen, és egy kicsit elengedd az irányítást. Amíg a tudatod, az akarásod szünetet tart, addig lehetőséget adsz a lelkednek, a benned lévő isteni szikrának, hogy gyógyító szeretetet és inspirációt juttasson el hozzád.
Gondolj a mai napra úgy, mint lebegésre a fény óceánján. Hagyd, hogy minden sejtedet, minden gondolatodat és minden pillanatodat átjárja a fény és a szeretet, amely a Jó Isten Szívéből árad rád.
Angyalaid segítenek abban, hogy ma szünetet tarthass, és szüneteltethess minden olyan tevékenységet amelyek egyre fáradtabbá, és egyre nyűgösebbé tesznek téged. Kérd meg őrangyalaidat, hogy segítsenek feltöltekezni abból a mérhetetlen mennyiségű szeretetből és fényből, amely körülötted van.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyalok és szentek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A heti angyalvideó dönteni segít neked.

A 33 angyalmeditáció című ajándék e-könyv segít megszabadulni a problémáidtól.

Ebben a meditációban átadhatod az aggodalmaidat az angyaloknak.

0724

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!