Angyali Segítség

Keddi angyalkártya: Jó úton jársz

A mai angyalkártya azt üzeni, hogy megtaláltad a helyes irányt, és már meg is tetted az első lépéseket az utadon.
Ne úgy gondolj az életutadra, az életfeladatodra, mint valami tőled független dologra, amely elveszett, amelyet meg kell keresned, vagy amelyhez majd valaki más adja meg a térképet neked. Valójában életed minden pillanatában lélekfeladatod útján jársz. Minden lépéseddel közelebb kerülsz a boldogságodhoz, és minden pillanatban egyre többet és többet valósítasz meg azokból a célokból, amelyekért erre a világra születtél.
Az életfeladat nem egy állomás, ahová megérkezhetsz, hanem egy út, amelyen jársz. Egy olyan út, amelyet nem hagyhatsz el soha, legfeljebb beletehetsz egy-két felesleges kanyart, esetleg lassíthatsz is, de végül úgyis megérkezel majd.
A jó hír az, hogy életutazásodon, ugyanúgy, mint minden úton lerövidítheted a kitérőket, és akár gyorsabb sebességfokozatra is kapcsolhatsz. Ezt érdemes most megtenned, hiszen angyalaid ma arról biztosítanak, hogy már látod magad előtt a következő lépésedet és a következő céljaidat. Nincs más dolgod, mint folytatni amit teszel, hogy minél előbb megérkezhess a következő állomásra a jól-léted és a boldogságod egy magasabb szintjére.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Rafael arkangyal gyógyító jóskártyái című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Ha szeretnéd meggyógyítani a szerelmi életedet, érdemes eljönnöd a Szerelemteremtő angyalműhelyre!

0929

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Pannika Dér says:

    Nagyon szépen köszönöm a segitséget igyekszem az utasitásokat betartani s ugy érzem, hogy kapom a segitséget, s nagyon hálás vagyok érte. Az Úr vigyázzon rátok.

  2. Viorica Rusu says:

    nagyon koszonom a mai napi segitseget.hala es koszonet BALAZSNAK ES AZ ANGYALOKNAK,hogy nap mint nap a segitsegemre vagytok.en is ugy erzem hogy jo uton jarok.szeretlek beneteket.

  3. Béláné Reile says:

    Mióta olvssom a hirlevelet és igyekszem legjobb tudásom szerint betartani a tanácsokat sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb az életem. Köszönöm Balázsnak és az Angyaloknak.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!