Angyali Segítség

Vasárnapi angyalkártya: Igen

Igen! Ez a kártya egy nagy bólintás az angyalok részéről:
„Igen, jó úton jársz! Igen, szeretünk téged. Igen, szeretettel vezetünk téged az utadon. Igen, a helyes irányba tartasz. Igen, az inspirációidat tőlünk kapod. Igen, jól érzed, az a szeretetteli belső sugallat, ami arra biztat, hogy tedd meg azt, amit a szíved súg, az tőlünk származik. Igen, érdemes követned a benned lévő Szeretet szavát. Igen, megérdemled a jót. Igen, minden megoldódik. Igen, az Ég mindenben veled van, támogat, és szeret téged.”
Ha látod ezt a napi angyalkártyát, az annak a jele, hogy az angyalok ma szélesre tárják előtted a kapukat, és elhárítanak előled minden akadályt. Tudhatod: Az angyalok erős, szeretetteli támogatással veszik körül a napodat, és minden mai tervedet és cselekedetedet.
Kérd angyalaid támogatását, mert ők erős, szeretetteli, gyógyító energiáikkal minden ügyedben szeretetteli segítséget nyújthatnak neked.
Fontos tudnod, hogy az angyalok számára nincs kicsi vagy nagy ügy. Minden helyzetben egyforma lelkesedéssel és szeretettel támogatnak téged. Az angyalok sohasem sokallnak be, sohasem érzik úgy, hogy túl sokat kérsz tőlük. Épp ezért, érdemes ma – újra – minden helyzetedet, megoldandó feladatodat, problémádat és gondodat átadnod az angyaloknak.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Felemelkedett mesterek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Kattints ide, és olvasd el a legújabb angyalcikket:
5 meglepő módszer: Mit tegyél, ha nem teljesül, amit kértél?

1004

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!