Angyali Segítség

Angyalkártyamesék: Az Angyalokkal gyógyító jóskártya

Számomra olyan ez a csomag, mintha 44 angyali távirat lenne: minden lap egy-egy fontos üzenet esszenciáját hordozza.
Az Angyalokkal gyógyító jóskártya a legtöbb ma forgalomban lévő angyalkártya egyik őse. Ez volt az első Doreen Virtue által készített 44 lapos, üzenetközvetítéshez használható angyalkártya csomag. Természetesen már ez előtt a csomag előtt is léteztek angyalkártyák, de azokat máshogyan kellett használni, mint Doreen csomagjait, nem az angyali üzenetek kérdezz-felelek szerű átadása volt az elsődleges céljuk.

fotó 4
Doreen Virtue paklijai általában 44 lapból állnak. A 44-es szám az angyalok segítő jelenlétére utal, ezért Doreen csak erősen indokolt esetben állít össze nem 44 kártyalapos csomagot. A fotón az angol változatot láthatod, a magyar kiadás egy kicsit eltér ettől, de a magyar paklimat elajándékoztam az édesanyámnak. (Ha valakinek van esetleg felesleges, hiánytalan, magyar nyelvű csomagja Angyalokkal gyógyító jóskártyából, azt szívesen megvásárolom tőle.)
Doreen Virtue azért szerkesztette meg ezt az angyalkártya csomagot, hogy a saját angyalterápiás ülésein érkező gyógyító angyali üzeneteket hitelesíthesse egy tiszta rezgésű kártyapaklival. Korábban sokat kísérletezett különféle tarot csomagokkal, de azok negatív szimbólumai nem tettek jót az ülések energiáinak – és a klienseket is gyakran megijesztették.
Az angyalokkal gyógyító jóskártya lapjain különböző stílusú angyalképeket láthatsz, amelyeket más-más korok festői készítettek. A képek alatt egyszerű, gyakran egyszavas fogalmak jelennek meg azok közül, amelyekkel a leggyakrabban találkozunk az angyali üzenetek közvetítése közben.
Ez az egyik kedvenc angyalkártyám, és érzésem szerint ez egész világon a legtöbbet forgatott angyalkártya csomag. Ha csak egy angyalkártya csomagod van, érdemes ezzel dolgoznod, hiszen – mint ahogyan a neve is mutatja – mindenféle kérdésben gyógyító üzeneteket kaphatsz a segítségével.

Milyen angyali üzenetekhez illik az Angyalokkal gyógyító jóskártya rezgése?
Általános kérdésekhez az egyik legjobb választás. Különösen jól használható, ha bőbeszédű angyalok üzeneteit szeretnénk közvetíteni/hitelesíteni.

Mennyire könnyű ezzel az angyalkártyával dolgozni?
Könnyen használható, jól értelmezhető kártyapakli. Jó választás kezdőknek is.

A jövő héten az Arkangyal jóskártya csomaggal ismerkedünk meg, addig is érdemes megnézned a mai angyalkártya üzenetét ide kattintva.
R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Disclaimer: Nem foglalkozom angyalkártyák forgalmazásával és nem árulok angyalkártyát.
Nem tudom megmondani, hogy az itt bemutatott – vagy bármely másik – angyalkártyacsomag kapható-e kereskedelmi forgalomban, és ha igen, hol lehet megvásárolni.
Ha angyalkártyát keresel, azt könyvesboltokban, antikváriumokban, ezoterikus boltokban, internetes könyvesboltokban és internetes antikváriumokban érdemes megtenned.


***

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!