Angyali Segítség

Szerdai angyalkártya: Nyugalom

Az angyalok ma nyugalommal, békével és harmóniával vesznek körül téged.
Lehet, hogy ez nem tűnik neked túl nagy segítségnek. Lehet hogy úgy érzed, a nyugalom megoldásnak kevés a mostani helyzetedben. A valóságban azonban a nyugalom és a béke állapota a legjobb megoldás minden helyzetben.
Amikor a belső békéd állapotában vagy, az olyan, mintha felcsatlakoznál az égi gyógyító energiák csatornájára. A nyugalom állapotában könnyedén veszed át a segítő, gyógyító energiákat az angyaloktól. Ezek a gyógyító energiák pedig szétáradnak a testedben, az aurádban, és az egész teremtett valóságodban. Amikor a béke állapotában vagy, akkor könnyedén megérted az angyalok üzeneteit, és az Ég inspirációit.
Ma érdemes elvégezned egy egyszerű angyalmeditációt.
Keress egy nyugodt helyet, és teremts magadnak némi időt a meditálásra. Hunyd le a szemed, és vegyél néhány mély, nyugtató lélegzetet, majd jelenítsd meg magad előtt a következő képeket:
Egy virágos réten sétálsz. Őrangyalod hozzád lép, és egy aranyfényű liliomot ad át neked. Miközben elveszed ezt a liliomot, érezheted az Őrangyalodból áradó végtelen békét. Őrangyalod most gyógyító szeretetéből egy tojásdad alakú burkot von köréd. Az angyalod békés, védelmező, gyógyító energiája feltölti ezt a burkot. Ez az energia megvéd a negatív hatásoktól, valamint segít felismerned és követned az égi vezettetést. Köszönd meg Őrangyalod segítségét, majd térj vissza az éber tudatállapotodhoz.
Ez az angyalmeditáció segít neked abban, hogy békés és inspirált maradj egész nap.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyalokkal gyógyító jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Angyalkártyamesék: Kattints ide, és ismerd meg az Angyalokkal gyógyító jóskártyát!

Ha úgy érzed, hogy nem hallgatnak meg az angyalok kattints ide, és tudd meg: Mit tehetsz ebben a helyzetben!

1007

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!