Angyali Segítség

Pénteki angyalkártya: Családi problémák gyógyítása

A mai angyalkártya azt kéri, hogy gyógyítsd a családi problémákat, gyógyítsd a családi kapcsolataidat.
Az angyalok arra hívják fel a figyelmedet, hogy ha rendezed magadban a szüleidhez fűződő viszonyodat, az ugrásszerű javulást okoz a szerelmi életedben és minden más életterületedben is.
Ma küldj szeretetet és megbocsátást a szüleidnek. Ehhez az is elég, ha lehunyod a szemed, magad elé idézed a szüleidet, és a megbocsátás és szeretet arany fényét küldöd feléjük. Ha ehhez szükségesnek érzed, kérd meg angyalaidat, hogy oldják fel az összes engesztelhetetlenséget, megbántottságot, és minden más negatív érzést, amelyeket esetleg a szívedben őrzöl a szüleid iránt. Hagyd, hogy az angyalok szeretetre cseréljék ezeket az érzéseket, és ezáltal meggyógyítsák a szüleidhez fűződő viszonyodat.
Ez a gyakorlat akkor is segít, ha a szüleid már a Mennyországból támogatnak téged. Természetesen ezt a gyakorlatot akkor is érdemes elvégezned, ha a szüleiddel csodálatos, támogató szeretetkapcsolatod van.
Ha már te magad is szülő vagy, segíthet, ha ugyanezt a vizualizációs gyakorlatot elvégzed a gyermekeiddel is, így teljes körű gyógyító-megbocsátó meditációt végezhetsz a családi viszonyaiddal az idő minden irányában.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: A szerelem angyalai jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Ha úgy érzed, hogy nem hallgatnak meg az angyalok kattints ide, és tudd meg: Mit tehetsz hogy teljesüljenek a kéréseid!

Angyalkártyamesék: Kattints ide, és ismerd meg az Angyalokkal gyógyító jóskártyát!

1009

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!