Angyali Segítség

Szombati angyalkártya: Vigasz

Tudnod kell, hogy az angyalok mindig melletted vannak, mindig szeretettel és mindig vigasszal töltenek el téged.
Sohasem hagynak el. Sohasem hagyják, hogy szenvedj, vagy szomorú légy. Abban a pillanatban, hogy bármilyen fájdalom, vagy sérelem ér az angyalok elkezdenek szeretettel gyógyítani téged.
Bármilyen szomorúságod is van, bárki is sebezte meg a szívedet, fordulj bizalommal az angyalaidhoz. Ha pedig úgy érzed, hogy igazán erős szívfájdalmad van, kérd meg Azrael arkangyalt, hogy gyógyítsa a szívedet. Azrael arkangyal a fájdalomteli érzelmek, a szenvedés gyógyítója. Ő az, aki minden pillanatban könnyedén enyhítheti szíved fájdalmát.
Ne felejtsd el: A szenvedéseink, a fájdalmaink őrizgetése sokszor a saját döntésünkön is múlik. Ahhoz, hogy Azrael arkangyal valóban megvigasztalhasson, és valóban meggyógyíthassa a szívedet a te segítségedre is szükség van. Neked kell úgy döntened, hogy hajlandó vagy elengedni a régi fájdalmakat, és hogy hajlandó vagy továbblépni.
Persze az egód, a fájdalomteli megsebzett részed azt fogja mondani, hogy nem szabad elengedned a fájdalmadat és a megsebzettségedet. De te szabadon dönthetsz úgy, hogy továbblépsz. Te szabadon dönthetsz a szíved gyógyulása mellett.
Ma kérd meg Azrael arkangyalt, hogy vegyen körül ragyogó krémfehér fényével, és gyógyítsa meg sajgó szíved minden egyes sérülését, és fájdalmát. Ehhez érdemes elmondanod egy ehhez hasonló fohászt:
„Azrael arkangyal, kérlek vedd körül a szívemet az isteni gyógyító szeretet ragyogó fényburkával. Kérlek, Azrael arkangyal mosd át a szívemet krémfehér fényeddel, és oldj ki belőle minden fájdalmat, sérelmet, szeretetlenséget, gyászt és kínzó érzelmet. Gyógyítsd meg a sajgó szívemet és tölts fel engem az isteni szeretet gyógyító fényével. Segíts, hogy ma megtapasztalhassam: Milyen sok szeretet és támogatás vesz körül engem!”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyal jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Ha úgy érzed, hogy nem hallgatnak meg az angyalok kattints ide, és tudd meg: Mit tehetsz hogy teljesüljenek a kéréseid!

Angyalkártyamesék: Kattints ide, és ismerd meg az Angyalokkal gyógyító jóskártyát!

1010

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!