Angyali Segítség

Szerdai angyalkártya: Nyerd vissza az erődet!

A lelked mélyén rengeteg gyógyító erő van. Ezzel a gyógyító erővel meggyógyíthatnád a saját testedet, a saját lelkedet, a saját problémáidat, az egész életedet, meggyógyíthatnád mások életét és meggyógyíthatnád az egész világot. Hogy akkor miért nem teszed? Mert az egód a hétköznapok rohanását és a piszlicsáré problémákat arra használja fel, hogy elhitesse veled: ez a gyógyító energia nem létezik. Pedig ez a gyógyító energia minden emberi lélek sajátja, hiszen a lelked mélyén lévő isteni szikra gyógyító szeretetéből fakad. Abból az energiaszálból, amely folyamatosan összeköt a Teremtővel, a Jó Istennel, aki ezen az összeköttetésen keresztül folyamatosan gyógyító energiát áramoltat hozzád.
Ma kérd meg Raziel arkangyalt, hogy segítsen felfedezni magadban ezt a gyógyító forrást. Segítsen megtapasztalni a lelked mélyén lévő végtelen, csodálatos és megnyugtató energiát, ezt az isteni szeretetet, amellyel eláraszthatnád magadat, az életedet és a környezetedet is. Ha így teszel akkor minden helyzet és probléma látványos gyógyuláson megy keresztül már az itt és most pillanatában is.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyal jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

ÚJ RÉSZ: Angyalkártyamesék: Az Arkangyal jóskártya

Kattints ide, és nézd meg a heti angyalvideót!

1021

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. akos says:

    Hello! remélem hogy segit nekem a mai anygyalkàrtya mert eddig sokszor bevált. ma különösen fontos lenne. 🙂

  2. akos says:

    köszönöm! nayon hasznos volt a kàrtya. bevàlt! 🙂

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!