Angyali Segítség

Hétfői angyalkártya: Megismerni egymást

Az angyalok arra kérnek, hogy ma koncentrálj a legbensőbb értékekre. Ne hagyd, hogy megzavarjanak a külsőségek, vagy azok a falak, amelyeket a szívük köré húznak az emberek. Talán valaki a környezetedben az agresszió védőbástyája mögé rejti a valódi lényét, másvalaki pedig az undokság, a kötekedés, vagy a magány álruháját választja önmaga számára.
Mindegy, hogy ki milyen arcát mutatja neked ma, te keresd meg benne a lelke mélyén lévő isteni szikrát. Azt a szeretetforrást, amely mindannyiunkban ott van. Igen, ott van a szerelmedben, a gyerekeidben, a szüleidben, a családodban, a barátaidban. És igen, ott van a munkatársaidban (mindegy mennyi a fúrás a munkahelyeden), ott van a morcos közértes néniben (mindegy, hogy okkal, vagy ok nélkül haragos), ott van a zsúfolt buszon véletlenül a lábadra lépőben (még akkor is, ha nem is volt az véletlen) és ott van mindenki másban is.
Hétfőn angyalaid és a szeretet angyalai segítenek neked abban, hogy megleld másokban ezt az isteni szikrát, ezt a szeretetforrást, amely mindannyiunk valódi lénye.
Próbálj ki valamit:
Koncentrálj erre a végtelen szeretetforrásaitokra, amikor valakivel beszélsz. Lelki szemeid előtt idézd fel, hogy mindkettőtök lénye legmélyén a szeretet lakozik, és figyeld meg: ha így teszel, megváltoznak körülötted az emberek.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: A szerelem angyalai jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Ma éjféltől megrendelheted a Reggeli és esti angyalmeditáció című CD-t.

1109

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. X kata x says:

    Szép jó reggelt! Hogyan tudom előrendelni a CD-t? 🙂

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!