Angyali Segítség

Pénteki angyalkártya: Álruhás áldás

A mai angyalkártya arról beszél, hogy milyen sokszor nem ismerjük fel az égi segítséget.
Az álruhás áldások azok a jelek, amelyek látszólag ellenkező irányba vezetnek, mint amerre mi mennénk. A falak néha akadályok, néha azonban áldások, amelyek megakadályozzák, hogy még nagyobb butaságot tegyünk.
Tudnod kell, hogy a lelked pontosan ismeri ezeket az áldásokat. A lelked tudja, merre nem szabadna menned, mert mi az az irány, amelyben a szenvedés vár rád. Az egód mégis el tudja érni, hogy ebbe az irányba menj, hiszen az egód gyakran hangosabb, erőszakosabb és követelődzőbb.
Talán könnyebb meghallanod az egód szavát. Követni mégis a belső hangodat, a lelked hangját, az angyalok hangját érdemes.
Ma válaszd azt a szeretetteli, csendes hangot, amely elmondja neked, hogy ezekben a látszólag nehéz helyzetekben milyen áldás bújik meg a számodra.
Ma tedd fel megadnak a kérdést: vajon milyen áldásokat hordoznak a körülöttem lévő helyzetek? Majd csendesedj el, vegyél néhány mély lélegzetet, és hagyd, hogy a válasz megérkezzen hozzád.
Ne felejtsd el, Isten és angyalai mindig vigyáznak rád, ebben a pillanatban is veled vannak és körülvesznek gyógyító szeretetükkel, és áldásokkal, csodákkal árasztják el az életedet.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Mágikus unikornisok jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Hogyan áldd meg, és hogyan búcsúztasd el az óévet? Erről szól az Angyali Segítség Advent mai írása.

Tegnapi vendégszerzőnk Mucsi Tina, egyszerű, kreatív karácsonyi ajándékötleteket hozott neked.

1127

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!