Angyali Segítség

Szerdai angyalkártya: Hallgass!

A mai angyalkártya azt kéri, hogy csendesedj el, és figyelj befelé. Érdemes ma a külső és a belső világodban is csendet teremtened. Érdemes lehalkítanod, vagy inkább kikapcsolnod a tévét, a rádiót. Ha hallgatsz is háttérzenét, az valamilyen halk, relaxációs, meditációs zene legyen.
Ahogy a külső zajforrásokat lehalkítod vagy kikapcsolod, ugyanúgy szüntesd meg, vagy csendesítsd el a belső zajokat is. A gondolataid dübörgő, cikázó áradatát lassítsd le. A negatív gondolataid pedig próbáld teljesen elcsendesíteni, megszüntetni.
Figyelmeddel fordulj a belső középpontod nyugalma felé. Próbálj meg összekapcsolódni a lelked mélyén lévő isteni szikrával a saját nyugalmi középpontoddal, azzal a hellyel, ahol minden pillanatban csend, béke és boldogság honol benned.
Ez az a belső hely, ahol könnyedén meghallhatod angyalaid hangját. Itt könnyedén láthatod a képeket, amelyeket angyalaid mutatnak neked, megérzed az érzéseket, amelyeket ők küldenek feléd, és a gondolataidban könnyedén felbukkannak a spirituális világ üzenetei.
Ha elcsendesedsz, ha befelé figyelsz, biztos lehetsz benne, hogy megérkeznek hozzád angyalaid üzenetei. Azok az üzenetek, amelyekre az itt és most pillanatában a lehető legnagyobb szükséged van. Azok az üzenetek, amelyek segítenek legalább egy lépéssel tovább haladnod a lehető legmagasabb szintű jól-léted és a boldogságod felé.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Napi útmutatás az angyalodtól jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Kalligrafálás – Csajági Ildikó írása

Ismerd meg az arkangyalokat – új sorozat az Angyali Segítség Instagramján.

1216

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!