Angyali Segítség

Csütörtöki angyalkártya: Bizakodás

Mihály arkangyal ma arra kér, hogy bizakodj! Bízz a jövőben, és tartsd észben: ha követed az égi vezettetést, jó dolgok fognak történni veled.
A bizakodás nem jelenti azt, hogy a gondolataidat a jövőbe helyezed, és csak a jövőre figyelsz. A bizakodás az az állapot, amikor a figyelmed fókuszát az itt és most pillanatában tartod, és a jelenből kiindulva bízol a jövőben.
A bizakodás annak a tudása, hogy az angyalok itt vannak veled, és a jövőben is itt lesznek. Annak a felismerése, hogy a világot és téged magadat is a szeretet teremtett, szeretetből. Ennek megfelelően csak szeretetteli események történhetnek veled, ha az isteni élettervedet követed.
A bizakodás annak a felismerése, hogy a fájdalmat, az akadályokat, a sérelmeket, a bántást az egó teremti, és ezek csak a fizikai világ illúziójában léteznek. Ha ebben a – nagyon is valóságosnak tűnő – illúzióban elfordítod a figyelmedet az egó félelem alapú gondolatairól, és a lelkedből áradó szeretetre figyelsz, akkor a világod is megváltozik. Ha így teszel, bízhatsz abban, hogy a teremtett valóságod, az az illúzió, amit világként látsz meggyógyul, és egyre több szeretet, szeretet alapú esemény, és szeretetteli kapcsolat jelenik meg benne.
A bizakodás annak a tudása, hogy angyalaid minden pillanatban segítenek és segíteni fognak neked abban, hogy a boldogság és a belső béke irányába haladj. Ha pedig elérted ezt az állapotot, angyalaid segítenek, hogy ebben a békés és boldog áramlásban tölthesd a napjaidat, és mindent megkapj, amire valóban szükséged van.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Istennők jóskártyák című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Tudd meg: Az angyalok hogyan segítenek bőségben élni neked!

Angyalterápia: Nem kell hinni benne, akkor is működik – olvasd el az NLCafé interjúját velem!

0317

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. novakjozsefne says:

    köszönöm nagyon szép üzenet

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!