Angyali Segítség

Pénteki angyalkártya: Segítenek neked

A mai angyalkártya arra emlékeztet, hogy itt, a Földön mindig rengeteg égi segítség vesz körül téged.
Igen, lehet, hogy az egód az elhagyatottság, a magány, a szeretetlenség vagy a kilátástalanság illúzióját vetíti eléd, de valójában mindig veled vannak az angyalok, mindig veled van a Isten végtelen szeretete. Ez független attól, hogy éppen mit látsz a fizikai valóságodban, mindegy, hogy érzékeled-e ezt az égi szeretetet, vagy sem. Mindegy, hogy mit tettél, mit gondolsz, vagy milyen érzéseid vannak. Mindegy, hogy egy-egy emberi egó a jó vagy a rossz címkéjét ragasztja-e rád.
A Isten és az angyalok szeretete mindig veled van. Most is, ebben a pillanatban is események százait fűzik úgy az angyalok, hogy neked segíthessenek. Nem kell tudnod, hogy mit és hogyan alakítanak a kedvedért, elég abban biztosnak lenned, hogy minden úgy alakul, ahogyan az a legkedvezőbb neked.
Kérd meg angyalaidat, hogy segítsenek neked elintézni a mai napod kisebb-nagyobb ügyeit, és hogy égi támogatásuk kísérjen egész nap. Ezután már csak annyi a dolgod, hogy hátralépj, és hogy átvedd az égi vezettetést: hallgass a megérzéseidre, amelyek mind az angyalok által javasolt irányba vezetnek majd téged.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Mágikus sellők és delfinek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Tudd meg: Az angyalok hogyan segítenek bőségben élni neked!

Angyalterápia: Nem kell hinni benne, akkor is működik – olvasd el az NLCafé interjúját velem!

0318

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Icu04 says:

    Köszönöm szépen a szeretet és a segítséget!

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!