Angyali Segítség

Szerdai angyalkártya: Gyógyító szív

Gyógyító szív. A szerdai angyalkártya az egyik legszebb angyali üzenetet hordozza: a szívednek, a benned rejlő végtelen és tökéletes szeretetnek gyógyító ereje van.
Az angyalok azt kérik, hogy ezt a gyógyító szeretetet áraszd ki ma mindenkire, akivel találkozol. Mindegy, hogy ismeritek-e egymást, mindegy, hogy szeretitek-e egymást, mindegy, hogy mi a benyomásod róla, vagy hogy beszélgettek-e egymással. Ma áldj meg mindenkit a lényed legmélyén lévő isteni szikrád szent szeretetével.
Tudd, hogy ma egyetlen találkozásod sem véletlen, az angyalok ma mindenkit azért vezetnek az utadba, hogy szeresd őket, hogy gyógyítsd őket a szereteteddel.
Lehet, hogy olyanokkal találkozol, akikre könnyű mosolyognod, és akiket könnyű szeretned. De értékeld azt is, ha az angyalok úgy ítélik meg, hogy már felkészültél a nehezebb feladatokra, felkészültél arra, hogy olyanokat is szeretettel és támogatással vegyél körül, akik első pillantásra nem szimpatikusak a számodra, vagy akikkel szemben valamilyen ellenérzést, sérelmet táplálsz.
Ne felejtsd el, a szíved gyógyító erővel rendelkezik, és ma mindenkivel azért találkozol, hogy szíved megáldhassa őket gyógyító szeretetével.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Mágikus sellők és delfinek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

0413

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. kovacspallosmarcsi says:

    Köszönöm

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!