Angyali Segítség

Keddi angyalkártya: Jólét

Ma az angyalok segítenek neked megtapasztalni a jólétet.
Az Univerzumban szerte körülötted jelen van a bőség, még akkor is, ha most esetleg nem a jólét isteni valóságát érzékeled. Könnyen lehet, hogy mostanában a szűkösség, a nélkülözés, a hiány vált a valóságoddá. Lehet, hogy az életed valamelyik területén hiányt szenvedsz, de tudnod kell, hogy ennek nem kell így lennie. Ez nem Isten akarata, és nem való Atyád kedvére, hogy hiányt szenvedsz valamiben.
Angyalaid mindent megtesznek annak érdekében, hogy ez a hiány megszűnhessen, meggyógyulhasson és a jólét megtapasztalása kerülhessen a helyére. Bármire is vágysz, bármiről is gondolod azt, hogy az hiányzik az életedből, egyszerűen csak szólj erről angyalaidnak. Értesítsd angyalaidat arról, hogy ezen az életterületen jelenleg a hiányt tapasztalod, és szeretnéd ezt a tapasztalatot a boldogság, a bőség és a béke megtapasztalásaira kicserélni. 
Ha így teszel, angyalaid azonnal intézkedni kezdenek, és azonnal lehetőségeket mutatnak neked arra, hogy megváltoztasd ezt a helyzetet. Angyalaid segítenek neked abban, hogy megnyisd az elmédet és az egész életedet a jólét befogadására és megtapasztalására.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Istennők jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

0517

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!