Angyali Segítség

Csütörtöki angyalkártya: Indigó

A mai angyalkártya az érzékenységedre hívja fel a figyelmedet. Az angyalok most arra emlékeztetnek, hogy rendkívül érzékeny energiarendszered van, és igen könnyen átveszed a környezet energiáit, rezdüléseit, hangulatait.
Könnyen lehet, hogy ma olyan környezetben vagy, ahol jobban kellene védened magadat. Lehet, hogy túl sok a fájdalom, a szomorúság, vagy az agresszív tendencia a közeledben.
Ha úgy érzed, túl sok negatívitás tapad rád a környezetedből, kérd meg az angyalokat, hogy segítsenek megtisztulnod a külső energiahatásoktól, és segítsenek védőburkot vonni köréd. Ha kéred, angyalaid, és Mihály arkangyal segítenek, hogy megszabadulhass az összes külső energetikai hatástól. Angyalaid és Mihály arkangyal – kérésedre – átfésülik az aurádat és eltávolítanak belőle minden negatív, alacsony rezgésű vagy toxikus energiát. Ezután kérd meg angyalaidat és Mihály arkangyalt, hogy töltsék fel az energiarendszeredet ragyogó, gyógyító angyalfénnyel, olyan magas rezgésű angyalenergiával, amely segít meggyógyítani a testedet, a lelkedet, az elmédet, az aurádat és minden betegeskedő életterületedet is.
Metatron arkangyalt is érdemes megkérned, hogy ibolya és zöld fényéből vonjon köréd egy védelmező fényburkot, amely segít kézben tartanod az érzékenységedet, és amely megvéd téged a külső hatásoktól valamint mások negatív érzelmeinek alacsony rezgésű energiáitól.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyali üzenetek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Körülötted vannak -e angyalok? – Itt elárulom, mik az angyalok jelenlétének kézzelfogható jelei.

20160728

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!