Angyali Segítség

Hány őrangyalom van?

b0a2fe900a37c18169e25f3e915bfe61

Hány őrangyalom van?
Sok, de legalább kettő. Minden emberi lélek úgy érkezik meg a fizikai síkra és úgy születik meg emberi testbe, hogy két őrangyal kíséri. Ez a két őrangyal egész életed folyamán veled van, csak rád vigyáznak, és csak veled foglalkoznak. Épp ezért teljesen felesleges őket „megosztanod” másokkal, vagy mások megsegítésére kérned, hiszen mások mellett minden pillanatban ott vannak a saját angyalaik, legalább ketten.
Életed folyamán természetesen több angyal is csatlakozhat hozzád. A különböző életszakaszokban és a különböző életfeladatokhoz újabb angyalok csatlakozhatnak hozzád csakúgy, mint a különböző munkákhoz, és különféle magánéleti helyzetekhez is kaphatsz újabb égi segítőket. Ezek az angyalok miután elvégezték a dolgukat, és miután te sem azzal a feladattal foglalkozol már, amiben segítenek, eltűnhetnek mellőled. Ez akár napi szinten is megtörténhet: lehet, hogy reggel több angyal van körülötted, mint este, vagy épp a munkahelyeden vesz körül több angyal, mint otthon. Tehát angyalaid száma változó, de két őrzőangyalod minden pillanatban veled van.
R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Kattints ide és végezd el ezt az angyalmeditációt, amelyben találkozhatsz az őrangyaloddal!

Még több praktikus információt kapsz az angyalokról az Angyalok és Arkangyalok című angyaltanfolyamon.

Az előző kérdés: Mik az angyalok jelenlétének jelei?

***

Te is kérdeznél az angyalokról? Az Angyali Segítség Facebook oldalán felteheted a kérdésedet! Ugyanitt naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kép innen.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!