Angyali Segítség

Szerdai angyalkártya: Kristályok

A kristályokban hatalmas energia és tudás tárolódik évmilliók óta. Az angyalok ma abban támogatnak, hogy kibontsd ezt a tudást és felszabadítsd ezt az energiát. Ha vannak otthon kristályaid, ez a nap alkalmas arra, hogy ezekkel foglalkozz. Most megkérheted az angyalaidat, hogy tisztítsák meg ezeket a kristályokat, töltsék fel őket gyógyító rezgésekkel. Angyalaid abban is segítenek, hogy felhasználd a kristályok gyógyító energiáját és tudását.
A kristályok megtisztításához használhatsz egy egyszerű angyalmeditációt. Gyűjtsd össze a kristályaidat, amelyeket szeretnél megtisztítani az angyalok segítségével, majd keress egy csendes helyet, ahol néhány percig zavartalanul meditálhatsz. Fogd a kezeidbe a kristályokat, és hunyd le a szemedet. Vegyél néhány megnyugtató lélegzetet, majd jelenítsd meg a következő képeket:
Angyalaid lépnek a szobába, hogy megtisztítsák, és gyógyító fénnyel aktiválják a kristályaidat. Angyalaid megérintik a kristályokat, és eltávolítanak belőlük minden szennyeződést, félelmet és negatív energiát. Az angyali érintés hatására a kristályaid megtisztulnak, és ragyogó fényt árasztanak magukból. Az angyalok néhány szeretetteli simítással kibontják a kristályaidban lapuló gyógyító, segítő erőt. Láthatod, és érezheted, hogy kristályaid egyre fényesebben ragyognak, egyre erősebb segítő energiák áradnak belőlük. Végül köszönd meg angyalaid segítségét és támogatását.
Ezután talán arra érzel vezettetést, hogy a kristályokat néhány percig a tested valamely gyógyításra szoruló részén tartsd, esetleg néhány napig magaddal szeretnéd hordani őket, vagy a lakásod más pontján helyeznél el egy-egy kristályt, mint ahol eddig voltak. Egyszerűen csak kövesd a kristályokkal kapcsolatos égi vezettetést, úgy ahogyan az számodra a legjobb.
Ha pedig még nincsenek kristályaid, megkérheted angyalaidat, hogy vezessenek el a számodra leggyógyítóbb kövekhez, kristályokhoz. Könnyen lehet, hogy ma az angyalok arra késztetnek téged, hogy bemenj egy kristályokat áruló üzletbe, és az is lehet, hogy ma valamilyen más módon kerülsz kapcsolatba a kristályokkal

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyali üzenetek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Hány őrangyalod van? – Kattints ide, és tudd meg most!

0803

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!