Angyali Segítség

Csütörtöki angyalkártya: Légy derűlátó

A mai angyalkártya a gondolataid és elvárásaid fontosságára hívja fel a figyelmedet. Az elvárásaid teremtik a valóságodat, azt a fizikai világot, amelyet megélsz. Fontos, hogy megérts valamit: Ezek azok az elvárásaid, amelyek a tudatalattidban vannak, amelyek a leggyakrabban gondolt gondolataid mögött húzódnak meg, és nem a tudatos gondolataid. Nem arról van tehát szó, amikor tudatosan azt mondod: „Ezt és ezt várom tőled!” sokkal inkább arról, amire titkon számítasz.
Az angyalok tisztában vannak azzal, hogy minden gondolatod teremtő gondolat, attól függetlenül, hogy annak szántad-e azt, vagy egyáltalán tudatosodott-e benned, vagy csak átsuhant a fejeden.
A legmélyebb elvárásaid jól mutatják, hogy milyen jövő vár rád. Az optimistákkal jó dolgok történnek, a pesszimisták azonban gyakran megengedik a negatív elvárásaiknak, hogy valóra is váltsák ezeket a negatív eseményeket.
A derűlátás tehát azért fontos a számodra, hogy a teremtő gondolataidat folyamatosan a jó dolgokon, az általad pozitívnak minősített eseményeken tartsd.
Gondolataid felelősek a testi egészségedért is, sőt, amikor a gondolataid egészségesek, gyógyultak és szeretetteliek, akkor nemcsak a tested indul el a gyógyulás és a jó közérzet útján, de a lelked is egyre vidámabb, felszabadultabb és boldogabb lesz. Ha tudatosan a pozitív dolgokra, a szeretet jelenlétére, és a békére fókuszálsz, az segít neked abban, hogy megteremtsd magadnak azt a boldog és izgalmas életet, amelyre vágysz.
Tudnod kell, hogy az angyalok gyakran a vonzás törvényén keresztül dolgoznak veled együtt. Könnyen lehet, hogy azért látod ezt az angyalkártyát most, mert kértél valamit az égtől és most hátradőlve arra vársz, hogy az angyalok elébed hozzák kívánságod teljesülését. Az angyalok azt tudják átadni neked a legkönnyebben aminek a rezgésszintje hasonló a te rezgésszintedhez. Ha jó dolgokat kértél tőlük, akkor először arra fognak kérni – talán pont ezzel a kártyával – hogy emeld meg a gondolataid rezgésszintjét a jó dolgok rezgésére. Azaz, fókuszálj a derűs, békés, szeretetteli és boldog gondolataidra. Minél derűlátóbb vagy, annál könnyebben és gyorsabban tudják átadni neked az angyalok az általad kért segítséget, támogatást, tárgyakat, eseményeket és gyógyulást. Ezért is megéri gyakorolni az angyalok segítségével a pozitív gondolkodást. Ha a derűlátás elsajátításában segítségre van szükséged, kérd meg Rafael arkangyalt a kártyán látható fohásszal, hogy segítsen neked derűlátóan szemlélned az életet.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Rafael arkangyal gyógyító jóskártyái című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Hány őrangyalod van? – Kattints ide, és tudd meg most!

0804

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!