Angyali Segítség

Pénteki angyalkártya: Menj bátran előre a megkezdett úton

A mai angyalkártyával az angyalok arra biztatnak, hogy ne add fel: Menj bátran előre a megkezdett utadon. Igen valószínű, hogy mostanában nagy változások voltak az életedben, és sok területen kezdtél új dolgokba. Lehet, hogy új életszemléletet kezdtél el megtanulni, vagy egy iskolába iratkoztál be, esetleg egy tanfolyamon tanultál valami újat, a munkahelyeden vállaltál plusz feladatokat, vagy saját projektekbe kezdtél. Mindegy, hogy mi az az újdonság, amibe belevágtál, tudnod kell, hogy jó irányban haladsz. Tudnod kell, hogy nem hagyhatod el az új utadat az első nehézségeknél. Lehet, hogy ez az út kicsit göröngyös, lehet, hogy az ismeretlenen vezet át, és az is lehet, hogy úgy érzed: A végcél túl jó lesz neked. Mindegy, hogy mik a félelmeid az új iránnyal kapcsolatban, érdemes átadnod ezeket a félelmeket Mihály arkangyalnak, aki meggyógyítja, békévé és szeretetté változtatja ezeket a félelmeket. Így nagyobb lendülettel, nagyobb bizalommal, és teljes lelki békével haladhatsz majd az általad megálmodott új irányok felé.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Mihály arkangyal jóskártyák című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Hány őrangyalod van? – Kattints ide, és tudd meg most!

0805

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Ágimama says:

    T. Kazánház!
    Segítsége kérek! Sajnos egyszer véletlenül “kéretlenként” jelöltem meg a napi horoszkóp levelet, és ezért most állandóan a spam-ok közé kerül az új levél. Hogyan lehet megoldani, hogy az új leveleim közé kerüljön ez az üzenet minden nap?
    Szeretettem volna újra följelentkezni, de vissza írnak, hogy ezzel az e-mail címmel már jelentkeztem.
    Segítséget előre is köszönöm!
    Tiszteletttel: Ágimama.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!