Angyali Segítség

Vasárnapi angyalkártya: Talán ő az igazi

A mai angyalkártya a szerelemről beszél nekünk és arról, hogy a kapcsolatainkban mindig fontos a tudatos felelősségvállalás.

Ha párkapcsolatban élsz, ez a kártya arra hív, hogy ne felejtsd el: Amikor találkoztatok, mindketten ti voltatok az igaziak egymás számára, de az évek múlásával mindketten változtok, és a kapcsolatotok is megváltozhat. Éppen ezért fontos, hogy dolgozzatok a szerelem és a szenvedély fenntartásán. Ha engeditek, hogy a hétköznapok bedaráljanak benneteket, annak könnyen az lehet a vége, hogy a kapcsolatotok ellaposodik. Minden nap tudatosan élesszétek fel, és tartsátok ébren önmagatokban a szerelmet és az egymás iránti nagyrabecsülést. Ma érdemes elmondanotok a saját szavaitokkal egy ehhez hasonló fohászt:
„Szerelem angyalai! Kérlek benneteket, hogy tartsátok életben mindkettőnkben a szerelem, a szenvedély és a szeretet lángjait. Segítsetek, hogy a szerelmes kapcsolódások ezerszínű szivárványát ismerhessük meg, amelyben minden szín egy-egy csodálatos megtapasztalásnak, és mély érzelemnek felel meg. Segítsetek, hogy a kapcsolatunk szeretetteli, inspiráló és boldog maradjon mindkettőnk számára. Szerelem angyalai, köszönöm a segítségeteket és a feltétel nélküli szereteteteket.”

Ha most szingli vagy, ez a kártya jó híreket tartogat a számodra: Könnyen lehet, hogy az igazi lélektársad már fel is bukkant az életedben és a közeledben. Lehetséges, hogy a gondolataidban már ott bujkál annak a rejtett tudása, hogy ki lesz a következő szerelmed, a következő párod, akivel boldog párkapcsolatban élhetsz majd. Lehet, hogy ez a kép még csak homályos érzetekből áll össze, és lehet, hogy még nem tudsz egy nevet kapcsolni hozzá. Tudnod kell, hogy a szerelem angyalai segíthetnek neked abban, hogy a számodra legjobb partnert a mindkettőtök számára legjobb pillanatban hozzák el neked. Ma érdemes elmondanod egy hasonló fohászt a saját szavaiddal:
„Szerelem angyalai! Kérlek benneteket, hogy vezessétek össze a sorsomat ideális társammal. Kérlek, segítsetek, hogy a lélektársammal minél hamarabb találkozhassunk, biztosan felismerjük egymást, és mindkettőnk számára boldog, szeretetteli, inspiráló és fejlődőképes kapcsolatban élhessünk. Kérlek benneteket angyalok, hogy újra erősítsétek meg a hitünket a szerelemben, hogy minél mélyebb vonzást gyakorolhassunk egymásra, és minél csodálatosabb romantikus kapcsolatban élhessünk együtt. Szerelem angyalai, köszönöm a segítségeteket és a feltétel nélküli szereteteteket.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: A Szerelem angyalai jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Hány őrangyalod van? – Kattints ide, és tudd meg most!

0807

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!