Angyali Segítség

Hétfői angyalkártya: Valld be magadnak a valódi érzéseidet

A mai angyalkártya belső utazásra, befelé figyelésre biztat. Angyalaid tudják, hogy az emberek hajlamosak eltévedni a vágyak és az érzések világában. Olyan sok külső inger ér téged, olyan sokan mondják el, hogy szerintük mit kellene tenned, hogy egy idő után már talán nem is a saját vágyaid szerint éled az életedet. Amikor azonban a külső elvárásoknak megfelelve éled az életedet, amikor arra vágysz, amire a környezeted vágyik, amikor az érzéseidre a média vagy a filmek hatnak a leginkább, akkor elkezdhetsz eltávolodni önmagadtól, és egyre boldogtalanabb lehetsz. Angyalaid ezért arra kérnek, hogy ma tölts egy kis időt őszinte önvizsgálattal. Angyalaid arra kérnek, hogy tölts egy kis időt azzal, hogy befelé figyelsz, és megkeresed magadban a valósi érzéseidet, felfedezed magadban a valódi vágyaidat. Ma tedd fel magadnak a kérdést: „Mit szeretnék valójában?” A válaszodból pedig törölj ki minden olyan részt, amelyek a vágyaid felismerése és megfogalmazása után  így folytatódna: „De…” „Nem lehet, mert…” „Esélytelen, hogy…” Ezek és az ezekhez hasonlóak azok a gondolatok, amelyekkel folyamatosan akadályozod magadat. Ma nincs szükséged rájuk, ereszd szélnek őket.
Ha pedig megtaláltad magadban a valódi vágyaidat, azokat a vágyaidat, amelyek a szívedből születtek, és amelyekre minden racionális érv, vagy külső ok nélkül vágysz, akkor egész egyszerűen hagyd, hogy ezek a vágyak és érzések a felszínre jussanak. Szeretgesd, dédelgesd magadban ezeket a vágyakat és érzéseket. Add át az angyalaidnak ezeket a vágyakat és érzéseket, hogy segíthessenek valóra váltani őket, hogy segíthessenek megvalósítani minden szívbéli vágyadat.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Gyógyítás tündérekkel jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

0808

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!