Angyali Segítség

Keddi angyalkártya: Őrangyal

A mai angyalkártya egy spirituális alapigazságra hívja fel a figyelmedet: Őrangyalod, veled van, őrangyalaid veled vannak. Mindig. Minden körülmények között. Akár érzed a jelenlétüket, akár nem. Őrangyalaid életed minden percében segítenek és támogatnak téged, akár látod a segítségüket, akár nem. Fontos tudnod, hogy az életveszélyes helyzeteket leszámítva, angyalaid csak akkor avatkozhatnak az életedbe, ha azt kéred. Ez az, amiért sokan – akik nem kérnek az angyaloktól – azt tapasztalják meg, hogy az angyalok nem segítenek nekik, vagy nem is léteznek. Ha azonban ők is kérnék a segítséget, akkor az megérkezne hozzájuk. Az angyalok szeretetteli támogatása ugyanis egy ajándék a Szerető Istentől minden ember számára. De azt, hogy ezt az ajándékot elfogadod-e, te döntheted el.
Ma érdemes kipróbálnod egy fohászt. Keress egy nyugodt helyet, csendesedj el, figyelj egy kicsit befelé. Ha szeretnél akkor meggyújthatsz egy gyertyát, egy füstölőt, vagy egy illóolaj-mécsest is. Mondd el hangosan, a saját szavaiddal a következő fohászt:
„Őrangyalaim! Szeretném érezni és tudatosítani a jelenléteteket, szeretnék veletek együtt dolgozni, szeretném, ha segítenétek nekem, támogatnátok engem. Kérlek benneteket angyalaim, hogy huszonnégy órán belül adjatok egy jól értelmezhető, könnyen felismerhető jelet itt a fizikai síkon, amely arról biztosít engem, hogy velem vagytok, figyeltek rám, támogattok és segítetek engem! Kérlek benneteket angyalaim, segítsetek, hogy ezt a jelet felismerjem, és megértsem! Kérlek, segítsetek abban is, hogy megtanulhassam a veletek való kommunikáció és közös munka módjait. Vezessetek egyre közelebb az angyali szeretethez, és az égi békéhez. Őrangyalaim, köszönöm a segítségeteket és a feltétel nélküli szeretetetek!”
Ne felejtsd el: Őrangyalaid veled vannak, és mindig meghallgatnak, mindig szeretnek és mindig támogatnak téged. Bármilyen gondod, bánatod, vagy örömöd van, azt elmesélheted nekik, és bármikor kérhetsz segítséget is tőlük!

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyalokkal gyógyító jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Mihály arkangyal védelmez téged is ezen a héten. – Tudd meg, hogyan!

0809

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!