Angyali Segítség

Szerdai angyalkártya: Fejezd be, amit elkezdtél!

A mai angyalkártya igazán jó hírt tartogat neked: Az, amit elkezdtél, és aminek a befejezésére úgy vágysz befejezhető. Sőt! Eljött az ideje, hogy befejezd azt. Egész egyszerűen nincs más dolgod, csak annyi, hogy kövesd az égi vezettetésed, amely minden pillanatban a béke és a boldogság irányába visz téged. Tudnod kell, hogy mindaz, amit szeretetteli vágyaidat követve elkezdesz, és amit a szíved szavára hallgatva teszel, az előre visz téged, az a lelkedből fakad, és része az életfeladatodnak. Az egós részünk azonban hajlamos arra, hogy megállítson bennünket ebben a folyamatban, és félelmekkel, bizonytalansággal, aggodalmakkal gátolja meg, hogy végigmenjünk a megkezdett úton.
Az angyalok és az unikornisok is segíthetnek neked abban, hogy ezek az egó alapú félelmek ne gátolják meg, hogy befejezd mindazt, amit szeretettel elkezdtél. A valódi bátorság ugyanis az, amikor a sok-sok egó által megfogalmazott vélemény és tanács között te mégis a szívedre és az angyalokra hallgatsz, azaz a szeretetet választod.
Ma érdemes megkérned az angyalaidat és az unikornisokat, hogy mutassák meg neked, a számodra fontos ügyekben mi legyen a következő lépésed. Egész egyszerűen fogalmazhatsz a saját szavaiddal, vagy elmondhatsz egy ehhez hasonló fohászt is:
„Szeretett angyalaim, kedves unikornisok! Kérlek, az isteni szeretet fényével világítsátok meg előttem az utat, hogy tisztán lássam: kell-e tennem valamit! Ha szükségem van arra, hogy megtegyek egy lépést ebben az ügyben [itt nevezd meg a számodra fontos ügyet, vagy ügyeket, amelyeket szeretnél sikeresen befejezni], azt kérlek mutassátok meg nekem, jól értelmezhető, könnyen követhető jelekkel. Kérlek, kedves angyalok és unikornisok, segítsetek nekem, hogy felismerjem, és megértsem az égi vezettetést. Adjatok nekem erőt, hogy megtegyem a következő, befejező lépéseket minden számomra fontos ügyben. Kérlek benneteket angyalok, hogy a szeretet mozgassa minden tettemet a mai napon is. Angyalaim, unikornisok, köszönöm a segítségeteket!”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Mágikus unikornisok jóskártyacímű csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Mihály arkangyal védelmez téged is ezen a héten. – Tudd meg, hogyan!

0810

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!