Angyali Segítség

Csütörtöki angyalkártya: Tisztánlátás

Az angyalok minden helyzetben segítenek téged abban, hogy tisztán lásd azt a helyzetet, és felismerd: Ez a helyzet érted történik. Lehet, hogy első látásra nehezen ismered fel az egyes helyzetek és események mögött meghúzódó összefüggéseket. Lehet, hogy eleinte nehezen tudod meglátni, hogy mi miért jó neked. Sőt! Az egód néha könnyedén bebizonyítja az egyes helyzetekről, és eseményekről, hogy azok hatalmas katasztrófák. De neki pont ez a dolga. Az angyalok dolga pedig az, hogy szeretetteljes támogatásukkal megmutassák: Mindig, minden helyzet érted történik, téged gyógyít, és neked hasznos.
Ma kérd meg Raziel arkangyalt, a tisztánlátás angyalát, hogy mutassa meg neked, hogyan segítenek a ma jelenlévő helyzetek neked. Hogyan visznek közelebb ezek a helyzetek a boldogságodhoz, a jól-létedhez, és a bőségedhez. Kérd meg Raziel arkangyalt, hogy fogja a kezedet, és vezessen téged előre abba az irányba, amelyben az angyalok szerint menned kell.
Ma Raziel arkangyal segít neked megtalálnod egy teljesen új hozzáállást, azt a hozzáállást, hogy az eddigi fékezés és a múltba való kapaszkodás helyett előre nézve, hatalmas lendülettel, és hittel indulj el azon az úton, amely rád vár (és amely az egód számára még egy kicsit ijesztő talán).

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyal jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Mihály arkangyal védelmez téged is ezen a héten. – Tudd meg, hogyan!

0811

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!