Angyali Segítség

Pénteki angyalkártya: Indigógyerekek, kristálygyerekek

Miközben kevertem az angyalkártya csomagot és angyali üzenetet kértem a mai napra, azonnal megérkezett ez a lap. Amikor megláttam, rögtön tudtam, mit szeretnének mondani nekünk az angyalok, hiszen már a ma reggeli meditációmban a gyermeki énem, és a gyermekkorom félreértéseinek gyógyítására kértek az angyalok.
Ehhez a kártyalaphoz Metatron arkangyal energiája kapcsolódik, Metatron arkangyal pedig a következő üzenetet adta át nekem a kártyával együtt:

„Mindannyian gyermekek vagytok. Isten szeretett gyermekei, akik sokszor elfelejtkeznek valódi gyermeki belsőjükről. Ma ismerd fel önmagadban és mindenki másban a gyermeket. Ismerd fel, hogy sohasem nőhettek fel teljesen, úgy ahogyan azt az emberi egó elvárja, hiszen mindannyian Atyátok gyermekei vagytok. Nem kell felnőnöd, csak tisztelned kell a lelkedben lévő gyermeket. Tisztelned kell e gyermek érzékenységét, játékosságát, és szeretetvágyát. Ma adj szeretetet önmagadnak, adj szeretetet a benned élő gyermeknek, és adj szeretetet valamennyi körülötted lévő gyermeknek – akár gyermek, akár felnőtt testben vannak –, hiszen ők a játszótársaid, azok a játszótársaid, akikkel ezt a hatalmas földi játékot játsszátok.”

Metatron arkangyal ezután egy meditációt javasolt nekem a mai napra. Keress egy kényelmes és csendes helyet. Kapcsolj ki minden zavaró zajt magad körül, tegyél be egy halk meditációs zenét, ha szeretnél meggyújthatsz egy gyertyát, vagy egy füstölőt is, majd jelenítsd meg a következő képeket:
Metatron arkangyal lép a szobába, amelyben vagy. Csodálatos, gyógyító zöld és ibolya fény árad Metatron arkangyalból, aki kézen fogva vezeti belső gyermekedet, a benned lévő gyermeki énedet. Köszöntsd, öleld meg belső gyermekedet, ültesd a térdedre, mondd el neki menyire szereted őt. Ha szótlannak, bánatosnak, durcásnak látod, kérdezd meg tőle, hogy ki bántotta. Könnyen lehet, hogy a gyermekkorodból látsz képeket, emlékek jutnak az eszedbe, amikor megszeppent, ijedt voltál, tehetetlennek, értetlennek érezted magad,vagy valaki bántott téged. Ezeket a képeket add át Metatron arkangyalnak, hogy ő ibolya és zöld színű fényében feloldja, meggyógyítsa az emlékeket. Ezután öleld magadhoz szorosan belső gyermekedet, és vigasztald meg. Mondd el neki, hogy mindig szeretni fogod, mindig vigyázni fogsz rá, mindig itt leszel vele, mindig megvéded őt, és mindig játszani fogsz vele. Ha úgy érzed, hogy belső gyermeked megnyugodott, biztonságban érzi magát, és boldog, akkor köszönd meg Metatron arkangyalnak a feltétel nélküli szeretetét és a gyógyítását, belső gyermekednek pedig a gyógyító találkozást, majd engedd elhalványodni a benned megjelent képeket és helyezd vissza tudatodat a testedbe, érkezz meg az itt és most pillanatába.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyal jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Mihály arkangyal védelmez téged is ezen a héten. – Tudd meg, hogyan!

0812

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!