Angyali Segítség

Vasárnapi angyalkártya: Biztonságban vagy

Nagyon örültem annak, hogy ismét ezt a kártyát húztam, hiszen mostanában sokkal többet érdemes együtt dolgoznunk Mihály arkangyallal annak érdekében, hogy a lelki békénket megőrizhessük.
Talán emlékszel: Hétfőn ugyanezt a lapot húztam a heti angyalvideóban, amelyet megnézhetsz ide kattintva. (Hétfőn 11 órakor pedig érkezik az új angyali üzenet videó.)

A mai angyalkártyával az angyalok arról biztosítanak téged, hogy biztonságban vagy. Az angyalok mindig ott állnak melletted, és oltalmaznak mindattól a megtapasztalástól, amelyet a lelked nem akar átélni. Ne felejtsd el, hogy a lelked a szeretetet és annak megnyilvánulási formáit a boldogságot, az örömöt, az egységet, az összekapcsolódottságot, a megértést, a szerelmet, a sikereket, a jól-létet és a bőséget szeretné megtapasztalni itt a földön. Az egó azonban félelmeket gyűjt, hisz félelemből van, és csak a félelmet ismeri. Az egónk félelmei azok, amelyek a félelemmel analóg eseményeket, a betegségeket, a fájdalmat, a szomorúságot, a fáradtságot, az erőtlenséget, a baleseteket, a negatív eseményeket teremtik meg.
Angyalaid és Mihály arkangyal azon dolgoznak melletted, hogy megvédjenek ezektől az alantas energiáktól. Ők azok, akik segítenek abban, hogy ezek az alacsony rezgésű energiák ne tapadhassanak meg az aurádban, és ne okozhassanak neked rossz pillanatokat.
Ma is (és minden nap) érdemes megkérned Mihály arkangyalt, hogy tisztítson meg az alacsony rezgésű, félelemalapú energiáktól, és töltsön fel angyali szeretettel, gyógyító-védelmező angyalenergiával téged. Ehhez használhatod a heti angyalkátya videóban elhangzó fohászt is.

A Bőségteremtő angyalműhelyen megtanítom neked, hogyan manifesztálhatod a vágyaidat, és hogyan élhetsz bőségben az angyalok segítségével.

Napi_angyalkartya_0811_Doreen_Virtue_Arkangyal_Joskartya_Mihaly_Arkangyal

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!