Angyali Segítség

Szerdai angyalkártya: Használd mágikus erődet!

Ez a kártya az egyike azoknak, amelyeket az egónk könnyedén félreérthet. Arra biztatlak, hogy ne hagyd, hogy a következő sorokat az egód értelmezze neked. Hagyd, hogy ezek a sorok a lelkedre hassanak:

Mágikus erőd van, hisz ember vagy. Minden emberben ott van a teremtés, a kreativitás, az alkotás mágikus ereje. Az az erő, amellyel megteremtetted magadnak a testedet, a világodat, az élményeidet a megtapasztalásaidat. Ezt az erőt mindig, minden pillanatban használod, akár tudsz róla, akár nem. Mágikus erőd, teremtő erőd teremti a fizikai megtapasztalásaidat. Ha tudatlanul figyelmen kívül hagyod ezt a teremtő erőt, akkor az elszabadul, és teremtésed nem a terveid szerint alakul. Bármikor dönthetsz úgy, hogy megzabolázod ezt az elszabadult, vagy elpocsékolt teremtő erőt. Bármikor dönthetsz úgy, hogy egy szinttel magasabbra lépsz a teremtés művészetében. Abban a művészetben, amelyben mindannyian megalkotjuk a saját valóságunkat. Ha tudatosítod magadban ezt a teremtő energiát, ha tudatosítod magadban, hogy ez az energia teremtette minden eddigi megtapasztalásodat, ez az energia teremtette azt a helyet, ahol vagy, azt a testet, amelyben vagy, és azokat a helyzeteket, amelyekben vagy, az segít felismerni, hogy ezzel az erővel könnyedén meg is változtathatod mindezeket. Nem akarod az eddigi megtapasztalásaidat? Nem akarsz tovább ott lenni, ahol most vagy? Nem ilyen testet szeretnél? Nem akarod azokat a helyzeteket, amelyek körülötted vannak? Remek! A lehető legfontosabb felismeréseke ezek, hiszen ha nem akarod ezeket, akkor a teremtő erőddel – amellyel talán akaratlanul hoztad létre mindezeket – meg is változtathatod, meggyógyíthatod, megszüntetheted, feljavíthatod, szeretettelivé változtathatod mindezeket. Ehhez csak használnod kell a mágikus erődet, amely ott van benned – attól függetlenül, hogy tudsz-e róla vagy sem. Egyszerűen csak nyilvánítsd ki a szándékodat, fogalmazd meg pontosan, hogy mit szeretnél. Kérd mindezt az angyaloktól, és kérd meg arra is az angyalokat és a felemelkedett mestereket, hogy mutassák meg neked, milyen módon erősítheted fel a mágikus erődet, és milyen módon takaríthatod el a céljaid megvalósulása előtt álló külső-belső akadályokat. Ne felejtsd el: Mágikus erőd minden cél megteremtésében annál erősebbé válik, minél több valós lépést teszel meg a célért a fizikai valóságodban is.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Felemelkedett mesterek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A Bőségteremtő angyalműhelyen megtanítom neked, hogyan manifesztálhatod a vágyaidat, és hogyan élhetsz bőségben az angyalok segítségével.

Napi_angyalkartya_0817_Doreen_Virtue_Felemelkedett_Mesterek_Joskartya_

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!