Angyali Segítség

Csütörtöki angyalkártya: Törlés, kihúzás, érvénytelenítés

A Mihály arkangyallal közösen végzett munkánk folytatódik, hiszen ma ismét róla, és a vele végzett munkáról szól az angyali üzenet:

Mihály arkangyal ma segít neked abban, hogy eltávolítsd az életedből a negatív szavak hatásait. Mindegy, hogy ezeket a szavakat ki mondta, vagy ki mondja ki, nincs szükséged ezekre az alacsony rezgésű energiákra.
Ma kérd meg Mihály arkangyalt arra, hogy távolítsa el az életedből, az energiameződből mások negatív szavainak hatásait, majd vegyél néhány mély lélegzetet, hogy Mihály arkangyal elvégezhesse ezt a tisztítást. Mihály arkangyal így eltávolítja az életedből az összes olyan beszélgetés hatását, amikor valaki arról beszélt neked, hogy nem hisz benned, nem szeret téged, vagy esetleg nem vagy képes elvégezni valamit. Amikor elhiszed ezeket negatív szavakat, akkor alacsony rezgésű energiával töltöd fel magadat. Ezt az energiát távolítja el belőled Mihály arkangyal – ha kéred.
Arra is érdemes megkérned Mihály arkangyalt, hogy távolítsa el a saját negatív szavaid és gondolataid energiáját és hatásait is. ez után a kérés után is vegyél néhány mély lélegzetet, és hagyd, hogy kioldódjanak belőled a negatív, kishitű, félelmteli gondolataid és szavaid energiái.
Ne felejtsd el: Mihály arkangyal elvégzi ezt a tisztítást, amikor csak kéred. De az a te feladatod, hogy a gondolataidat pozitív témákon tartsd, hogy szeretetteli, pozitív szavakkal fogalmazz, hogy szeretettel beszélj másokról és hogy másoknak és önmagadnak is szeretetet adj.
Ma érdemes elvégezned a 33 angyalmeditáció című e-könyvből „Mihály arkangyal gyógyító meditációját” amely a 32. meditáció. A 33 angyalmeditációt ide kattintva töltheted le.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Felemelkedett mesterek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A Bőségteremtő angyalműhelyen megtanítom neked, hogyan manifesztálhatod a vágyaidat, és hogyan élhetsz bőségben az angyalok segítségével.

Napi_angyalkartya_0818_Doreen_Virtue_Angyali_Uzenetek_Joskartya

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!