Angyali Segítség

Hétfői angyalkártya: Emlékezz igazi Önvalódra!

Milyen csodálatos, szeretetteli, megtisztító folyamaton vezetnek végig az angyalkártyák bennünket. Ma ismét Mihály arkangyallal dolgozunk együtt, ezúttal azon, hogy szétválaszthassuk mások ránk rakott hitrendszerét és gondolatait, a saját valóságunktól.

„Isten hőn szeretett, nagy hatalmú, jóságos és kreatív gyermeke vagy.” – Áll a mai angyalkártyán.
Milyen gyakran elfelejtjük, vagy félreértjük ezt a tényt. Pedig ha megértenénk, ha elhinnénk, az lenne a valódi megváltásunk mindabból a földi pokolból, amit az egónk teremt körénk.
Ma Mihály arkangyal segít neked, hogy észrevedd: Mindaz, amit látsz, amit érzékelsz, amit a tudatod igaznak hisz pusztán egy illúzió. Olyan illúzió, amit tévedésből választottál magadnak, mert megfeledkeztél igazi Önvalódról.
Ha kéred, Mihály arkangyal segít neked abban, hogy visszaemlékezz erre az igazi Önvalódra. Arra a valóságodra, amelyben akkor éltál, mielőtt ideszülettél volna a fizikai világba. Az az Önvalód még teljes egészében szeretetből állt. Az az Önvalód tudta, milyen fontos a Földnek az, hogy itt szétáraszd a szeretetedet. De miután megszülettél, miután ittál a felejtés vizéből már csak halvány emléked maradt erről az önvalódról. Az itt ért benyomások, az egó trükkjei: A tested, az egó alapú, toxikus kapcsolatok, a politika, a média, a nehézségek illúzió mind-mind abban segítettek, hogy elfeledkezz erről az Önvalóról.
Szerencsére, az Önvalód türelmes, szeretetteli és gyógyító erejű.
Türelmesen várja, hogy újra felfedezd. Türelmesen várja, hogy újra megtaláld magadban a szeretetet, és a szereteten keresztül meglásd igaz Önvalódat.
Azt, az Önvalódat, amely szeretetből cselekszik, amely pontosan tudna, hogy mit tenne ebben a helyzetben, és amely nem hagyja, hogy bárki egója megmondja neki, kitől és miért kellene félnie, mikor és mit kellene tennie.
Ma kérd meg Mihály arkangyalt, hogy tisztítson meg valamennyi külső hatástól, külső befolyástól, mások egójának rádrakott félelmeitől, amelyek megakadályozzak, hogy felfedezd a benned lévő Szeretetet, az igaz Önvalódat!

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyal jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

A Bőségteremtő angyalműhelyen megtanítom neked, hogyan manifesztálhatod a vágyaidat, és hogyan élhetsz bőségben az angyalok segítségével.

Napi_angyalkartya_0822_Doreen_Virtue_Arkangyal_Joskartya

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!