Angyali Segítség

Szerdai angyalkártya: Házasság

Pár nappal ezelőtt azon gondolkodtam, hogy milyen régóta nem beszéltek nekünk az angyalok a párkapcsolatokról. A szerdai angyali üzenetben végre a szerelem, a házasság, az elköteleződés, a kapcsolataink kerülnek előtérbe:

Emberként, a fizikai világ valóságába ragadva olyan gyakran féltek az elköteleződéstől. Mi lesz, ha nem ő az igazi? – teszitek fel a kérdést, és titkon attól tartotok, hogy van valahol egy jobb, egy szebb, egy még inkább nektek való. Valaki, aki igazán boldoggá tud tenni. De közben elfeledkeztek a legfontosabbtól: Igazán boldoggá tenni csak te tudod önmagadat. Ideig óráig megteheted, hogy valaki másra helyezed azt a feladatot, azt a terhet, hogy boldoggá tegyen téged. Megteheted ezt, és el is hiheted, hogy az az öröm amit ilyenkor érzel az a boldogság – pedig az csak visszfénye a valódi boldogságnak. Annak a boldogságnak, amelyet csak magadban találhatsz meg. A
mikor másra teszed annak a terhét, hogy boldoggá tegyen téged, ő eleinte talán örül ennek, majd egyre nehezebbé válik számára a feladat, végül pedig úgy érzi, hogy lehetetlent kérsz tőle. Végül úgy érzi, hogy ő ehhez kevés.
A kapcsolatok általában ennek a lehetetlen feladatnak a súlya alatt roppannak össze: Azt várjátok egymástól, hogy boldoggá tegyétek egymást. Ez pedig félelem alapú kötelékeket alakít ki köztetek, hiszen az egó így elmélkedik: „Mi lesz, ha elhagy? Mi lesz, ha mást szeret? Akkor már soha sem lehetek boldog? Ő a boldogság forrása, de mi lesz, ha úgy dönt: Másnak adja ezt a boldogságot?”
A sok félelem alapú kötelék pedig lassan megfolytja a kapcsolatot. Eleinte talán úgy éli meg az egótok, hogy a félelem összetart bennünket: „Mindketten attól félünk, hogy elhagyjuk egymást. Ez a kapcsolatunk alapja. Tehát örökre együtt maradunk, hiszen ő fél. Ő is fél. Én nem hagyom el őt. Félek. Ő is fél. Jó nekünk. Együtt félünk.” De a félelem valójában nem tarthat össze egy kapcsolatot. Ezek a félelemek lassan ellenetek és a kapcsolat ellen fordulnak. Ilyenkor a közelség már nem a szeretetről szól, hanem a félelmekről.
A közös szárnyalás csak szabadon lehetséges. A valódi boldogság pedig benned van. Ha ezt a két igazságot felismered, máris nagy lépést tettél előre a boldog párkapcsolat és a valódi boldogság megtapasztalása felé.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyalok és szentek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Töltsd le most a 33 angyalmeditáció című ajándék e-könyvet!

0824

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!