Angyali Segítség

Csütörtöki angyalkártya: Ikerláng

Ma az angyalok a tegnap megkezdett témakört folytatják. Ha nem olvastad a tegnapi angyali üzenetet, érdemes lehet azt elolvasnod elsőnek: Szerdai angyalkártya: Házasság
Íme, a mai üzenet a párkapcsolatokról:

Az emberi egó szeretné, ha lenne egy kiválasztott, egy ikerláng, egy duálpár, egy lélektárs, egy nagy ő, az aki egyszeri, megismételhetetlen, és csak az övé. Valaki, akinek az az isteni feladata, hogy kiegészítsen, kerekké tegye az életet.
A spirituális igazság ezzel szemben az, hogy nincs ilyen isteni parancs, mert nincs szükség arra, hogy bárki kerekké, egésszé, boldoggá tegyen téged. Az igazság az, hogy te már így is, önmagadban kerek, egész és boldog vagy. Akár tudsz erről, akár nem. Akár hajlandó vagy ezt felismerni vagy elfogadni, akár nem. Az isteni igazság az, hogy Atyád egésznek, tökéletesnek, boldognak, szeretettelinek és szeretettnek teremtett téged. Nincs szükséged senki másra ahhoz, hogy megélhesd ezt az isteni örökséget. Ehhez csak arra van szükséged, hogy az egód félelmei helyett a lelked szeretetére helyezd a fókuszodat.
Fontos, hogy értsd: Ez nem azt jelenti, hogy ne lenne szükséged emberi kapcsolatokra. Ez nem azt jelenti, hogy ne lenne szükséged szeretetre, szerelemre, társra, párkapcsolatra, kapcsolatokra, kapcsolódásokra itt a fizikai valóságodban. Szükséged van ezekre, mert minden kapcsolódásban (legyen az egy egyszerű beszélgetés az utcán, vagy a legmélyebb szeretetből fakadó házasság) az újra egyesülést élheted meg. Minden szeretetteli kapcsolódásod itt a földön segít felidézned azt az egységet, amely a mennyben megvan. Minden szeretetteli kapcsolatod azt mutatja meg neked, hogy milyen csodálatos, felemelő és boldog érzés feloldódnod a szeretetben. A kapcsolatok, a párkapcsolatok, a szerelem segítik ezt a megtapasztalást. De nem feltételei ennek a megtapasztalásnak.
A szerelem csak az egyik út, ami az egység megéléséhez vezet. Egy könnyen járható, és az emberi tudat számára is élvezetes út. Ezért mi angyalok szívesen segítünk benneteket abban, hogy szerelemre találjatok. Mi angyalok szívesen segítünk azzal, hogy összevezetjük sorsod szálait azzal az emberrel, akihez könnyen kapcsolódsz, akivel szívesen éled meg a szerelem, a szeretet élményét. De nem csak egy ikerlángot hozunk az életedbe. Minden pillanatban, amikor magányosnak érzed magad (akár kapcsolatban élsz, akár nem, akár vannak körülötted emberek, akár nincsenek) tudnod kell, hogy mi azon dolgozunk, hogy feloldódjon ez a magányod. Tudnod kell, hogy mindig szeretetteli kapcsolatokat és szerelmet hozunk az életedbe, mert tudjuk, hogy ezek a megtapasztalások segítik a spirituális utadat is.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Felemelkedett mesterek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Töltsd le most a 33 angyalmeditáció című ajándék e-könyvet!

0825

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. R. Kövér Balázs angyalterapeuta says:

    Kedves János!
    Az r.kover.balazs@gmail.com címen nem találtam tőled kérdést, arra kérlek, oda küld el a leveledet, hogy válaszolhassak rá.
    Szeretettel:
    R. Kövér Balázs

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!