Angyali Segítség

Pénteki angyalkártya: Ikerláng

A mai angyalkártya háttal felfelé „ugrott ki” a csomagból. Még nem fordítottam meg, de már nagyon nevettem, mert pontosan tudtam mi van rajta. Három a magyar igazság, és igen, mi is megkaptuk a harmadik üzenetünket a párkapcsolatokról, a szerelemről. A mai lap ismét az Ikerláng – csak ezúttal egy másik pakliból.
A szerelemmel foglalkozó üzenetek szerdán kezdődtek a Házasság lapjával.
Csütörtökön az Ikerlánggal folytattuk.
Íme, a mai angyali üzenet a szerelemről:

Már sokat beszéltünk neked a kapcsolatok, a szeretet, a szerelem fontosságáról. Szeretnénk, hogy pontosan értsd: A szerelem, a mély összekapcsolódás a párkapcsolat egy nagyon fontos emberi megtapasztalás. Egy fontos élmény, egy fontos eszköz. Mint minden eszközt, amelyet isten megteremtett arra, hogy itt a fizikai világban is emlékeztessen téged a szeretetére az egó megpróbálja lemásolni, és mindent elkövet annak érdekében, hogy az ő változatát hidd igaznak. Ezért, mint minden eszköznek a szerelemnek is két változata van: Lehetsz szerelmes félelemből és lehetsz szerelmes szeretetből is. Lehetsz szerelmes görcsösen, és lehetsz szerelmes szabadon is.
A félelem szerelme az egó szerelme. Ez az, amelyik ikerlángokat, duálpárokat, egyetlen kiválasztottakat emleget. Hiszen ez a koncepció rengeteg teret biztosít az egó számára, hogy bebizonyítsa neked: Van mitől félned. Ha csak egy kiválasztott van, egyetlen egy lélek, aki téged boldoggá tehetne, az olyan, mintha tűt keresnél a szénakazalban. Ha mégis megtalálod, az egó máris diadalt ülhet, hiszen ügyes vagy, megtaláltad. De közben retteghetsz is: Mi lesz, ha elveszítem? Ha pedig elveszítetted a szerelmedet – hogy őszinték legyünk, a legtöbbetek már túl van ezen a szomorú megtapasztaláson – akkor pedig lehet rettegni, hogy nem lesz több, hisz az egó szerint csak egy volt belőle.
A lélek szerelme a szeretet szerelme, a valódi szerelem. Annak felismerése, hogy ti mind egyek vagytok. Azt mondtuk nemrég, hogy nincs egy ikerlelked, duálpárod. Valóban így van, hiszen nem egy van, hanem milliárdnyi. Mindenki az ikerlelked, hiszen valaha minden emberi lélek egy volt Istenben. Valaha minden emberi lélek egy volt Istennel. Attól függően, hogy mennyire távolodtatok el a Forrásotoktól, attól függően, hogy milyen kalandok felé indultatok a teremtés után, attól függően, hogy milyen megtapasztalások mentén haladtok az utatokon néhány lélektársatok szimpatikusabb a számotokra, mások érdektelenek, megint mások egyenesen taszítóak, ellenszenvesek. De ezek a kategóriák csak az egó kategóriái. Ezek a kategóriák csak az egó félelmeiből fakadnak, abból a félelemből, hogy nincs semmi közös sem benned és valakiben, aki másként gonddolkodik, mint te. Pedig valójában a lelketek mélyén nemcsak közös elemek vannak, de valójában a forrásotoknál, a keletkezésetek pontjában egyek vagytok. Minden ember egy – habár ezt a földi körülmények között csak a mély szeretet és a lángoló szerelem állapotában könnyű megsejtenetek.
A lélek szerelme, a szeretet szerelme nem követel, nem köt meg, és nem akar garanciákat. A lélek szerelme, a szeretet szerelme a pillanatban létezik, és jól tudja: az idő nincs, az összekapcsolódás örök. Ha ezt a mély és lángoló megtapasztalást az egó szét is törné a sérelmek vagy az idő illúzióival, a lélek tisztában van vele, hogy nem kell siratnia ezt a szerelmet. Hisz ez sem a valóság.
A szerelem csak egy emlékeztető az Istenben létező egységünkre, a közös forrásunkra, arra, hogy minden emberi lény egy. Ha egy szerelem véget ér, ha egy kapcsolat már nem alkalmas ennek az egységnek a megtapasztalására, és itt a fizikai világ illúziójában az elengedés mellett döntöttetek, akkor a lélek tudja, hogy hamarosan megérkezik az életébe a következő szerelem.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyali üzenetek jóskártya jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Töltsd le most a 33 angyalmeditáció című ajándék e-könyvet!

0826

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!