Angyali Segítség

Hétfői angyalkártya: Méregtelenítés

A mai angyali üzenet tested és elméd együttműködésére hívja fel a figyelmedet. Arra, hogy a testi méregtelenítés mellett milyen fontos az elmédet is méregteleníteni időnként:

Ma kérd meg Rafael arkangyalt a gyógyítás angyalát, hogy segítsen neked tested és elméd méregtelenítésében. Kérd meg Rafael arkangyalt, hogy gyengéd szeretettel távolítson el a testedből minden olyan anyagtól, amelyre testednek már nincs szüksége. Tudnod kell, hogy a testedben gyakran érzelmek is tárolódnak és gyakran ezeknek a negatív érzelmeknek a lenyomatait őrzik a testi problémáid.
Ha kéred Rafael arkangyal segít méregteleníteni az elmédet, a gondolataidat is. Rafael arkangyal gyengéd szeretetével és smaragdzöld fényével átmossa a testedet és az elmédet, amely megtisztul mindenfajta negatívitástól. Ezt a képe megjelenítheted magad előtt egy angyalmeditációban is:
Ha szeretnéd, mindezt elvégezheted egy meditációként is:
Keress egy nyugodt, csendes helyet, és szánj rá legalább tíz percet, hogy elcsendesedhess, és az angyalokkal dolgozhass. Ha szeretnéd, kitehetsz magad mellé egy angyalszobrot, meggyújthatsz egy gyertyát vagy mécsest. Használhatsz füstölőt vagy illóolajat és bekapcsolhatsz egy kellemes relaxációs zenét is. A meditációhoz helyezkedj el kényelmesen, hunyd le a szemed, majd vegyél néhány mély, nyugtató lélegzetet, és jelenítsd meg a következő képeket:
Rafael arkangyal, egy hatalmas, smaragdzöld fényt árasztó angyal képében belép a szobába, ahol vagy. Szeretettel köszöntitek egymást, Rafael arkangyal megölel. Ezután vedd sorra magadban az összes félelmedet, aggodalmadat, feszültségedet, és ezeket add át az arkangyalnak. Rafael arkangyal ezeket a félelmeket mind összegyűjti, majd a mennyországba, a fénybe viszi, hogy ott a Jó Isten gyógyító fényében ezek a félelmek, aggodalmak és feszültségek feloldódhassanak és gyógyító szeretetté változhassanak. Amikor Rafael arkangyal ismét visszatér hozzád, smaragdzöld fény formájában ezt a gyógyító szeretetet adja át neked. Rafael arkangyal teljesen feltölti a testedet és az aurádat ezzel a smaragdzöld angyalfénnyel, te pedig tudatosíthatod magadban, hogy mostantól nincs más dolgod, csak követned kell az égi vezettetést, amely szeretetteljes megoldásokon, és csodás lehetőségeken át vezet el a belső békédhez téged.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Rafael arkangyal gyógyító jóskártyái című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Töltsd le most a 33 angyalmeditáció című ajándék e-könyvet, amelyben gyógyító meditációkat is találsz!

0905

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!