Angyali Segítség

Szerdai angyalkártya: Az öröm hatalma

Az angyalok tudják, milyen fontos számunkra, emberek számára az öröm és a boldogság. Azt is tudják, hogy ennek ellenére hajlamosak vagyunk elfelejtkezni erről. Sőt: Sokszor azt hisszük, ezek lényegtelen érzések csupán. A mai angyali üzenet segít megértenünk az öröm fontosságát:

Az öröm gyógyító erő! Olyan erő, amely segít neked abban, hogy megtaláld az életed értelmét. Az öröm olyan, mint egy beépített iránytű: Az, hogy milyen mély örömöt élsz át mutatja, hogy mennyire jársz jó úton.
A napjaid talán tele vannak általad fontosnak vált örömtelen feladatokkal, és kötelezettségekkel. Az egód azt szeretné, hogy ezeket a feladatokat lásd el. Az egód azt szeretné, ha az egész életed a kötelességek, félelmetes és fontos ügyek erdejében telne.
A lelked ezzel szemben az öröm és a boldogság mezejére vágyik. A lelked az örömöt, a boldogságot és a szeretetet akarja megtapasztalni itt a földön, és ezt a megtapasztalást csak te adhatod meg neki.
Senki nincs, aki boldoggá tehetne, csak te. Senki nincs, aki örömet szerezhetne neked, csak te. Senki nincs, aki a szeretettel körülvehetne téged, csak te magad.
Az öröm a legerősebb iránytű a kezedben: Amikor örömmel végzel valamit, amikor örömet tapasztalsz meg, akkor tudod, hogy jó irányban halad az életed, tudod, hogy ilyenkor azzal foglalkozol, amivel a lelked is szeretne.
Amikor azonban görcsössé válik egy-egy tevékenység, amikor a félelmek és a stressz jelenik meg egy-egy helyzetben, akkor tudnod kell, hogy az egód vette át az irányítást, és már ő intézkedik. Fontos, hogy megértsd: Az egó nem az ellenséged. Az egó olyan, mint egy illetékes elvtárs, aki szabályokkal, rendszerekkel akarja biztosítani, hogy az öröm állandó legyen. A lélek ezzel szemben olyan, mint egy pillangó: Élményről élményre szálldos. Az egyik pillanatban még ez okoz neki örömet, a másikban az teszi boldoggá. Az egó azonban rémülten áll, és azt követeli, hogy mindössze egy dolog legyen, ami boldoggá tesz. Az egó azt hiszi, ha ma valami boldoggá tett az holnap is örömet okoz majd. De ez nincs így feltétlenül. Az örömpillangó mindig más virágon érzi jól magát.
Ma tehát tedd fel magadnak a kérdés: Mi okozna nekem örömet ma? Mire vágyom ma? Mit szeretnék tenni ma, ami boldoggá tesz?
Állj meg egy pillanatra, hunyd le a szemed, és hagyd, hogy a válasz felbukkanjon benned. Hagyd, hogy a lelked megmutassa: Ma mire vágyik, milyen megtapasztalás tenné örömtelivé és gyógyítóvá a napját.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Felemelkedett mesterek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Töltsd le most a 33 angyalmeditáció című ajándék e-könyvet, amelyben minden élethelyzetre találsz meditációt!

0907

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!