Angyali Segítség

Hétfői angyalkártya: Indigó

A mai angyalkártya tökéletesen rímel azokra a folyamatokra, amelyet magad körül látsz. Ma az angyalok arra biztatnak, hogy ismerd fel, érzékeny, gyógyító lélek vagy, aki pontosan érzékeli a körülötte zajló folyamatokat, és pozitív változásokat szeretne elérni. Szerencsére az angyalok abban is segítenek, hogy hogyan érheted el ezeket a változásokat:

„Talán egészen mostanáig nem láttad magadat a saját csodálatos teljességedben. Amikor magadra tekintesz talán a romlandó testet látod, talán a nyűgöket, a nehézségeket, a zaklatottságot, és a bonyodalmakat látod, amikor magadra tekintesz. Mi az angyalok azonban máshogy látunk téged. Mi a benned lévő isteni szikra fényét látjuk. Mi a csodálatos teljességedet látjuk. Mi azt látjuk, hogy milyen hatalmas, fénylő, erős és szeretetteli lélek vagy. Mi azt látjuk, aki valójában vagy. Te azt látod, amilyennek a tudatod hisz téged. És ez hatalmas különbség.
A spirituális egó szívesen ismeri fel, hogy mások milyen hatalmasak, fénylőek, erősek és szeretetteliek. Mostanában azzal szórakoztatja önmagát, hogy Indigógyermekekről beszél. Mostanában szívesen gondoljátok azt, hogy a gyermekek sokkal nagyobbak, erősebbek, fénylőbbek és szeretettelibbek a felnőtteknél. Noha bizonyos szempontból ez a gondolat érvényes – a csecsemőknek még nagyon erős, nyitott spirituális csatornáik, és erőteljes emlékeik vannak arról a helyről, ahonnan érkeztek – ez nem jelenti azt, hogy versenyeztetnek kellene a gyermekek és a felnőttek spirituális tudását.
Azért választjátok ezt a fizikai világot, hogy mindazt a szeretetet, boldogságot, békét, amelyet a spirituális valóságban megtapasztaltatok itt is megnyilvánítsátok. Ehhez ismernetek kell a spirituális valóságot és annak szabályait éppúgy, mint a fizikai valóságot, és annak szabályait. A gyermekek gyakran ez utóbbit nem ismerik még, a felnőttek gyakran az előbbit elfelejtették már.
Felnőttként arról is gyakran elfeledkeztek, hogy ti magatok is gyermekek vagytok, Isten gyermekei. Ti magatok vagytok azok az érzékeny, new age gyermekek, akikről olyan lelkesen olvastok, gondolkodtok, és akikre vágytok. Ha ezt olvasod, tudnod kell: Te magad is indigó vagy. Te magad is érzékeny, spirituális, gyógyító gyermek vagy.
Arra kérlelünk, hogy vedd eszt észre, arra kérlelünk, hogy kezdj el figyelni a saját érzékenységedre. Vedd észre milyen mélyen érint a környezeted és a világ sorsa. Vedd észre, milyen erősen szeretnél segíteni a világon. És vedd észre, hogy rengeteg eszközöd van ehhez:
A körülöttetek lévő fizikai valóság egy álom csupán. Egy nagy, közös álom, amelyet az emberei lelkek egy csoportja álmodik éppen. Amikor beléptél ebbe az álomba, azzal a tudatossággal tetted, hogy tudtad: Minden álmodó álma hozzátesz a nagy egészhez, a közös álomhoz. Tudtad, hogy nem az a dolgod, hogy megszereled a körülötted álmodott álmokat, hanem az, hogy te magad egy boldog, szeretetteli álmot álmodj.
Ahhoz, hogy hatással legyél a családodra, a munkahelyedre, az ügyfeleidre, a barátaidra, a környezetedre, az országodra, a népedre, a kontinensedre, az egész bolygódra, a politikára, a gazdaságra, a kultúrára nem kell mást tenned csak annyit, hogy hatással vagy a saját életedre. Talán azt hiszed, hogy ez kevés. Talán abban a tévedésben élsz, hogy túl kicsi vagy, hogy az életed túl kicsi része a nagy közös álomnak. Pedig ez nem igaz. Az életed egy igen jelentős része a közös álomnak. Minél több álmodó választja a boldog álmot, annál több álmodó látja meg, hogy létezik egy boldog álom is. Minél többen választjátok a boldog álmot, annál több álmodóban születik meg a vágy erre az álomra. Ez a vágy az, amely benned is megszületett már, és ez a vágy, amelyet hagynod kell kicsírázni, szárat hajtani és virágba borulni. Ez az a vágy, amelyet hagynod kell megvalósulni azáltal, hogy a figyelmedet befelé irányítod és a szeretetet, a boldogságot, a szeretetteli boldog álmot választod.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyali üzenetek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Töltsd le most a 33 angyalmeditáció című ajándék e-könyvet, amelyben minden élethelyzetre találsz meditációt!

0912

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!