Angyali Segítség

Hétfői angyalkártya: Tündérek

A mai angyalkártya fontos üzenetet hordoz, amelyet akkor is érdemes elolvasnod, ha nem hiszel a tündérek létezésében.

Ahogy az embereknek, úgy az állatoknak és a növényeknek is megvannak a saját őrangyalaik. Ők a tündérek, azok a csodálatos természetangyalok, akik vigyáznak a körülöttünk lévő természetre.
Az angyalok ma azt kérik, hogy lépj kapcsolatba a természettel és a természet angyalaival. Menj ki egy közeli erdőbe, parkba, vagy a kertedbe. Hunyd le a szemed, és hagyd, hogy a természet energiái átjárjanak. Érints meg egy fát, simogass meg egy virágot, kapcsolódj össze a kezeden keresztül is a növények energiájával.
Ha úgy érzed, hogy a szíved lecsendesedett, kérd meg a tündéreket, hogy tisztítsák ki a szívedből a harcok, a küzdelmek, a veszekedések, a depresszió, a tehetetlenség érzésének energetikai lenyomatait. Vegyél néhány lélegzetet, hogy a természetangyalok elvégezhessék ezt a tisztítást! Ha úgy érzed, hogy a szíved megkönnyebbült, köszönd meg a tündérek segítségét!

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyalok és szentek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Szeretettel várlak a Szerelemteremtő angyalműhelyben!

0919

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!