Angyali Segítség

Szerdai angyalkártya: Használd mágikus erődet!

A mai angyalkártya ismét a lelkedhez szól a tudatos lényed helyett. Olvasd el ezt az üzenetet, és hagyd, hogy a lelkedhez szóljon, hagyd, hogy a szívedre hasson:

„Mágikus erőd van. Tudjuk, hogy az egó tagadja ezt az erőt. Tudjuk, hogy félelemteli részed sokkal szívesebben bízik meg a kézzelfogható, földi eszközökben. Ugyanakkor azt is látjuk, hogy ezek az eszközök gyakran csődöt mondanak a kezetekben. Tudnod kell, hogy az eredmény elérésének szempontjából sohasem az eszköz az, ami meghatározza a sikerességet. A siker titka  a kapcsolódás. A siker titka az, hogy mennyire vagy kapcsolatban Belső Bölcsességeddel, a benned lévő Isteni Szikrával, a Lelkeddel, az Önvalóddal. Önvalód az, amelynek valóban mágikus ereje van. Az egó szerint az a mágia, amikor a fizikai törvényeknek – szerinte – ellentmondó, vagyis logikátlan események történnek. Az egó mindössze azt nem veszi figyelembe, hogy a világ több, mint amit a fizikai szem láthat, és amit a fizikai elme felfoghat.
A Világ az Isteni Szeretet műve, amely Szeretetből áll, és amelyet csak ez a Szeretet irányít. Épp ezért, az, hogy az egó által megalkotott kínkeserves logika mit tart elképzelhetőnek, megvalósíthatónak, vagy lehetségesnek egyáltalán nem számít.
Ha csatlakozol a benned lévő Isteni Szikra Szeretetéhez, és ha hagyod, hogy ez a Végtelen Szeretet szétáradjon bened és az életedben, az szó szerint Csodákat teremt az életedben.
Ezek a Csodák az egó számára felfoghatatlanok és megmagyarázhatatlanok, ezért az egó támadja őket, vagy logikus magyarázatokat kohol rájuk.
Pedig a Csodákat mindössze megélni és elfogadni kell.
Ma tudatosan kapcsolódj a benned lévő Szeretethez; nézz szeretettel és magbocsátással a világra a Csopdák pedig biztosan megtörténnek veled. ”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Felemelkedett mesterek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Szeretettel várlak a Szerelemteremtő angyalműhelyben!

0921

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!