Angyali Segítség

Pénteki angyalkártya: Indigógyerekek, kristálygyerekek

Nagyjából egy hónappal ezelőtt ugyanez volt a napi angyalkártya, mint ma. Akkor Metatron arkangyal egy csodálatos üzenetet adott át nekünk, amelyet ide kattintva érdemes elolvasnod. Ma Metartron arkangyal tovább bővíti az akkor elkezdett üzenetet:

„Isten Szeretett Gyermeke, arra kérlek, hogy ma – és életed minden napján – emlékezz gyermeki mivoltodra. Emlékezz arra, hogy nem az a dolgod, hogy „felnőtt legyél”, hogy egód akaratával irányítsd az életet, hanem az, hogy játssz, hogy megéld a benned lévő kreatív játékosságot.
Mindegy, hány éves vagy, tudnod kell, hogy a játékosság, a kreativitás, a felszabadult nevetés az, amelyre valóban szükséged van. Legyél olyan, mint egy gyermek, aki megbízik szüleiben, és végtelen szeretettel, végtelen bizalommal, végtelen hálával fordul gyermeki világa felé.
Hiszen valódi szülőd Isten, a Végtelen Szeretet, az, akibe tökéletesen megbízhatsz, az, aki tökéletes világot teremt a számodra.
Emlékszel, amikor gyermekkorodban játszottál? Úgy belemerültél, hogy szinte meg is feledkeztél arról, hogy mi van körülötted, a külvilágban, hogy mi a „valóság”. Ez a kreatív összpontosítás teremtő energia. Ma ugyanezt kérem tőled: Merülj bele a játékaidba. Merülj bele azokba a játékokba, kreatív, alkotó tevékenységekbe, amelyekben jól érzed magadat.  Tedd félre a kötelezettségek, a fontosság, a hasznosság, és a felnőttség nyomasztó tudatát, és egyszerűen csak engedd meg magadnak, hogy játssz. Egyszerűen csak engedd meg magadnak, hogy rácsodálkozz a világra. Egyszerűen csak engedd meg magadnak, hogy kreatív legyél, és alkotó játékoddal megteremtsd azt az életet, amelyre vágysz.”

Metatron arkangyal előző üzenetében egy csodálatos angyalmeditációt is átadott, ezt a meditációt ide kattintva találod és ma is érdemes elvégezned.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyal jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Szeretettel várlak a Szerelemteremtő angyalműhelyen.

0924

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!