Angyali Segítség

Hétfői angyalkártya: Jézus az isteni gyógyító

Amint megérintettem a mai angyalkártyát igen erős gyógyító energiát éreztem szétáradni. Még meg sem fordítottam a lapot, de máris biztos voltam benne, hogy a mai nap a fizikai testünk gyógyításáról, a gyógyulásról szól majd. Ma Rafael arkangyal mellett egy másik igen erős gyógyító beszél nekünk erről: Jézus.

„Gyógyulásért imádkoztál, és megkaptad a választ. Minden testeddel kapcsolatos, gyógyulásra, testi jóllétre vonatkozó kérésedre ugyanazt a választ hozom Atyádtól: Igen. Tested meggyógyítható, és tested meggyógyulhat. Ahhoz, hogy ez a csodálatos gyógyulás végbemenjen a testedben elég csak a megbocsátást választanod. Talán még nem érted az összefüggést a harag, a neheztelés, a sérelmek dédelgetése és a betegségek, testi problémák között. Talán még nemérted az összefüggést a megbocsátás és a gyógyulás között. Nem kell értened ezeket az összefüggéseket ahhoz, hogy működjenek. Elég egy próbát tenned: Ma válaszd a megbocsátást, és hagyd, hogy a megbocsátás kipucoljon belőled minden megbetegítő sérelmet. Abban a pillanatban, hogy megbocsátasz másoknak és magadnak is lehetőséget adsz a testednek arra, hogy változzon, gyógyuljon és újra erős, egészséges és tökéletes legyen.”

Ma érdemes megkérned Jézust, az isteni gyógyítót, hogy gyógyítsa meg a testedet. Kérd meg Jézust, hogy pucoljon ki a testedből minden haragot, sérelmet, gyűlöletet és neheztelést. Ezeket emelje a fénybe, hogy feloldódhassanak, a testedet pedig töltse fel gyógyító fénnyel, a Végtelen Szeretet gyógyító fényével.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Rafael arkangyal gyógyító jóskártyái című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Szeretettel várlak a Szerelemteremtő angyalműhelyen.

0926

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!