Angyali Segítség

Pénteki angyalkártya: Nagylelkűség

A mai angyalkártya megmosolyogtatott, hiszen ma Mirai Szent Miklós, népszerűbb nevén a Mikulás érkezik hozzánk egy üzenettel, amely olyan a számunkra, mint egy gyógyító szeretetcsomag, egy korai mikuláscsomag:

„Isten Szeretett Gyermeke halmozd el magadat és a környezetedet ajándékokkal! Halmozd el magad és a környezetedet a szeretet ajándékával. Válaszd a szeretetet, válaszd a nagylelkűséget, és legyél nagylelkű magaddal és másokkal is. Vedd észre, hogy az emberi természet csak akkor teszi lehetővé, hogy szívből adj másoknak is, ha szívből tudsz adni magadnak is. Ha nem tudsz adni magadnak, csak másoknak adsz, akkor valójában másoknak sem adsz. Ez nem két külön folyamat, hanem egy és ugyanaz. Ha nem tudod megajándékozni szívből magadat, az azt jelenti, hogy másoknak sem szívből adod ajándékaidat, hanem azért, hogy lekenyerezd őket, hogy így vásárold meg a szeretetüket. A szeretetet azonban nem lehet megvásárolni. A szeretet az az érzés, amit az önzetlen szeretet vált ki belőlünk. Amikor szeretetteli emberrel találkozol, olyan emberrel, aki szívből csatlakozik az isteni Szeretethez könnyedén megszeretheted őt (vagy egód gyorsan elfordít tőle). Amikor te magad is az isteni Szeretethez csatlakozol, akkor nagylelkűen osztod a Szeretet való ajándékát a megbocsátást. Azt a gyógyító megbocsátást, amely csodákat hoz minden ember életébe. Ma legyél nagylelkű magaddal és minden emberrel, ma válaszd nagylelkűen a Szeretetet, a megbocsátást és az ezeken keresztül az életedbe érkező gyógyító csodákat.”

Ma ajándékozd meg magad szeretettel. Ma ajándékozd meg magad valamivel, amire olyan nagyon vágyik a szíved itt a fizikai világban. Ez talán egy érintés, egy mosoly, egy beszélgetés, vagy valamilyen más fizikai ajándék. Ma ajándékozd másoknak is ugyanazt, amire neked olyan nagy szükséged van. Minden ajándékodat oszd meg valakivel, mert a szeretet ajándékai mindig megsokszorozódnak, ha megosztod azokat – erre tanít bennünket Mirai Szent Miklós története is.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyalok és szentek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

0930

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!