Angyali Segítség

Szombati angyalkártya: Erőteljes fényküldött vagy

A mai angyalkártya egy nagyon fontos, erőteljes gyógyító igazság hordozója. Olyan igazságé, amelyet ha megértesz, elfogadsz és megélsz, máris megvalósítottad az életfeladatodat:

„Mindegy mit tapasztaltál meg az életedben eddig Isten Szeretett Gyermeke, tudnod kell, hogy erőteljes fényküldött vagy. Tudnod kell, hogy azért érkeztél ide erre homályos, és gyakran fénytelen helyre, hogy Isten Fényét áraszd a világra.
Egód talán fél attól, hogy betöltse ezt a feladatát. Egód talán mások egóinak félelemteli téveszméihez méri magát. Egód talán elhiszi azt a félelemteli illúziót, amelyet más egókkal együtt teremt köréd. Egód szívesen látja meg a fizikai világ fizikai törvényszerűségeit, a félelmeket, az aggodalmakat, a nehézségeket, a nyomort, a betegségeket, a fájdalmakat és a halált. Egód mindent elkövet azért, hogy elhidd, legfőbb rémálma az elszakadás a valóság. Egód szeretné, hogy elhidd: Már rég elszakadtál Istentől, aki nem törődik veled, és kifejezetten haragszik is rád, ezért, ha mégis feléd fordul csak haraggal és büntetéssel teszi ezt. Ez egód, ez mindannyiótok egójának legfőbb rémálma.
Megértjük, hogy ez a rémálom milyen ijesztő a számodra Isten Szeretett Gyermeke.
Megértjük, milyen félelmetes azt hinni, hogy atyátok ellenetek fordult, és kitagadott benneteket örökségetekből.
De ez sohasem történt meg.
Isten sohasem fordult ellened.
Isten sohasem tagadott meg téged.
Isten sohasem tagadta meg tőled örökségedet a Szeretetet.
Isten Szeretett Gyermeke vagy. Egy erőteljes fényküldött, egy Lélek, a Végtelen Szeretet egy darabkája, amely nem az Egész töredéke, hanem az Egész esszenciája, egy olyan lélekdarab, amelyben ott van az isteni Egység egésze.
Azzal, ha felismered, hogy valódi építőelemed a Végtelen Szeretet, azzal, ha tudatosítod magadban, hogy testedet a sejtjeid legmélyéig átjárja a teremtő szeretet máris közelebb kerülsz ahhoz, hogy meggyógyuljanak benned egód félelmetes tévedései.
Fontos, hogy értsd: Egódat nem győzheted le akarattal. Egódat nem győzheted le erővel. Egódat nem győzheted le. Amikor támadásban, győztesekben és vesztesekben gondolkodsz, akkor az egódra hallgatsz, az egód gondolkodik benned. Amíg el akarod pusztítani az egódat, addig az egód irányít, aki természetesen nem fogja elpusztítani magát, de a túlélés érdekében készségesen eljátssza neked a saját halálát is, tudva, hogy amíg az irányítás nála marad, sohasem veheted észre ezt a cselt.
A legtöbb, amit megtehetsz az, hogy megkeresed a valódi kapcsolatodat a benned lévő isteni szikrával, a Végtelen Szeretet benned sugárzó fényével, és hagyod, hogy ez a fény szétáradjon benned és az életedben.
Azzal, hogy a lelkedhez, a benned lévő Szeretethez csatlakozol lehetővé teszed tudatod számára, hogy felismerje: Fényküldött vagy. Olyan fényküldött, aki azért érkezett a Fényből a földre, hogy fényt és szeretetet árasszon másokra.
Ma nincs más dolgod, csak annyi, hogy szeress.”

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyali üzenetek jóskártya jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Ha szeretnél megtanulni kommunikálni az angyalokkal, szeretettel várlak az Angyalok és Arkangyalok című angyaltanfolyamon október 29-én és 30-án.

1001

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!