Angyali Segítség

Szerdai angyalkártya: Levegő apródja – Logikus, őszinte, impulzív, kíváncsi

A mai angyalkártya abban segít nekünk, hogy jobban alkalmazkodhassunk a világban bennünket körülvevő eseményekhez. Ezzel a kártyával arra emlékeztet bennünket az angyalok, hogy életünk eseményei tükröt tartanak nekünk:

„Olyan sokszor szeretnéd vasakarattal kézben tartani az eseményeket, és olyan sokszor szeretnéd irányítani mindazt, ami történik. Az irányító részed, az akarnok részed valójában az egód. Ő az, aki szeretné, hogy minden úgy történjen, ahogy ő azt elképzelte, mert ezt érzi biztonságosnak.
A lelked azonban tudja, hogy Isten valami sokkal jobbat, izgalmasabbat és élhetőbbet készített a számodra.
Lelked pontosan tudja, hogy itt, a földön minden, ami történik veled azt tükrözi, ami belül van. Az események olyanok, mint a műszerek, amelyek a legkisebb változást is jelzik, és amelyek mindig pontos visszajelzést adnak gondolataid állapotáról.
Gyakran megfordítjátok ezt a képet, és azt mondjátok: «Én nem teremtettem mindezt, pusztán áldozata vagyok az eseményeknek!» Amíg így gondolkodsz, az egódra hallgatsz, és hagyod, hogy ő bűnbakokat keressen, vádaskodjon, és hárítsa a felelősséget.
Pedig valójában nem az a cél, hogy a veled történő események miatt felelősöket keress.
A valódi cél az, hogy megértsd: Minden esemény segít neked. Minden, ami veled történik – akár jónak, akár rossznak címkézed fel – azt mutatja meg, hogy milyen gondolatok vannak most benned. Ezek a gondolatok azok, amelyek megteremtették az eseményeket, és amelyek – ha nem változtatsz rajtuk – megteremtik a jövődet is. 
Megteheted, hogy elfogadod azt, ami veled történik, és tovább használod a megszokott gondolataidat.
Megteheted azt is, hogy azt mondod: «Én nem akarom ezt az eseményt, nem akarom, hogy ilyen legyen a jövőm, változtatok rajta.» Változtatni a gondolataidon tudsz, hisz az eseményekre csak ezeken keresztül van ráhatásod.”

Ma figyeld a körülötted zajló, veled történő eseményeket, és tedd fel magadnak a kérdést: Szeretném, hogy a jövőben is ezek az események ismétlődjenek?
Ha a válaszod igen, akkor őrizd meg a gondolataidat változatlanul.
Ha a válaszod nem, akkor érdemes elkezdened a gondolataidat felülvizsgálnod. Tudnod kell, hogy a negatív gondolatok negatív eseményeket engednek az életedbe, a pozitív gondolatok pedig pozitív eseményeket eredményeznek. Ma cseréld szeretetteli gondolatokra mindazt, amit a világról, az életedről, a körülötted lévőkről gondolsz!

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyaltarot című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Ha szeretnél megtanulni kommunikálni az angyalokkal, szeretettel várlak az Angyalok és Arkangyalok című angyaltanfolyamon október 29-én és 30-án.

1005

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!