Angyali Segítség

Pénteki angyalkártya: Előző élet

Ha ezt az üzenetet látod, biztos lehetsz benne: Nem először jársz a földön. Előző életek hosszú sora áll mögötted, és mindaz amit akkor tettél, mondtál, gondoltál vagy éreztél befolyásolja a jelenlegi életedet. Az angyalok ma segítenek abban, hogy megértsd, hogyan hatnak előző életeid a mostanira:

„Olyan sokszor éltél már ezen a földön és olyan régóta haladsz a boldogságod felé földi utadon, hogy megszámolni sem tudnád az itt töltött évszázadokat. Már mindent kipróbáltál földi léted során, ezekből az élményekből és megtapasztalásokból született meg benned a vágyad a jelenlegi inkarnációdra.
Ebben az életedben, a mai napodon összpontosul mindaz a tapasztalat és tudás, amelyet lelked az idő kezdete óta gyűjtött.
Talán úgy érzed, eszköztelen vagy egy helyzetben, talán úgy érzed, nincs elég tapasztalatod egy témában, vagy azt hiszed nincs már erőd megoldani valamit. Ilyenkor tudatosítsd magadban, hogy előző életeid ezreinek tudása, tapasztalata és ereje koncentrálódik benned ebben a pillanatban. Ezt a megoldhatatlannak hitt helyzetet valójában már több százszor, több ezerszer, több milliószor átélted. Más volt a helyszín, más volt a díszlet, de a helyzet ugyanez volt. Talán mások voltak a szereplők, vagy talán ugyanazok a lelkek játszottak hasonló szerepeket akkor is, de a helyzet ugyanaz volt. Megoldásként pedig már olyan sok mindent cselekedtél.
A sok-sok ismétlés hatására lassan ráébredtél arra, hogy nem az a fontos, amit cselekszel. Az a fontos, ahogy cselekszel. Hiszen mindössze kétféleképpen cselekedhetsz spirituális szempontból: Választhatod a félelmet, és választhatod a szeretetet.
Előző életeid során megtanulhattad, hogy ha a félelmet választod, az újabb félelmekhez, újabb helyzetekhez, újabb döntésekhez és újra a félelem választásához vezethet.
Azt is megtapasztalhattad, hogy ha a szeretetet választod, az újabb szeretethez, újabb boldog helyzetekhez, újabb szeretetteli döntésekhez és újra a szeretet választásához vezet.
Ahhoz, hogy megváltozzon az a helyzet, amelyet most szeretnél megoldani elég a szeretetet választani. (Kérlek, ne hagyd, hogy az egód félremagyarázza: Nem a ragaszkodást, a szeretetet.)
Azzal, ha most a szeretetet választod, azzal, ha a szeretet mellett teszed le a voksodat lehetőséget adsz az Univerzumnak arra, hogy még több szeretetet küldjön az életedbe.
Azzal, ha a szeretetet választod, megkoronázod előző életeid tapasztalataid, és megmutatod, hogy megértetted a karma leckéjét. A karma csak arra kér, hogy válaszd a szeretetet azokban a helyzetekben, amelyekben eddig – az előző életeidben, vagy ebben az életedben – eddig a félelmeket választottad.”

Ma tehát csak annyi a dolgod, hogy a szeretetet válaszd. Ma gondolj szeretettel azokra az emberekre, akikre félelemmel szoktál gondolni. Ma küldj szeretetet minden olyan helyzetbe, amelybe félelmeket szoktál küldeni. Ma állítsd le a félelemteli gondolataidat és cseréld ki őket szeretettelire. Ma válaszd a félelem helyett a szeretetet.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyali üzenetek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Ha szeretnél megtanulni kommunikálni az angyalokkal, szeretettel várlak az Angyalok és Arkangyalok című angyaltanfolyamon október 29-én és 30-án.

1007

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!