Angyali Segítség

Keddi angyalkártya: Benső bölcsesség

Talán te is másoktól várod a választ a kérdéseidre, talán te is jobban szeretnéd másokra hárítani a döntéseket. Az angyalok ma arra kérnek, hogy bízz belső bölcsességedben:

„A tudás és a gyógyulás végtelen forrása mindig a rendelkezésedre áll. Belső bölcsességedből olyan vezettetés árad rád, amely elvezet téged a jó megoldásokhoz.
Tudnod kell, hogy mindig, minden pillanatban, minden helyzetben elérhető számodra ez a bölcsesség, amelyet az angyalok tudása és az Isteni Szeretet táplálnak.
Egyszerűen csak fordítsd figyelmedet a belső bölcsességedre ahelyett, hogy a külső megerősítésekre figyelnél. Fontos, hogy értsd: A többiek nem ismerik a te helyzetedet. Talán látják azt kívülről, talán el is mesélheted nekik a saját szemszögedből, de ezek a módszerek semmit sem érnek, ha az isteni szikrád bölcsességével vetjük őket össze.
Isteni szikrád a belső bölcsességed forrása az a részed, amely folyamatos összeköttetésben van Istennel, amely sohasem szakadt el Istentől. Ez a részed az, amely átveszi, és neked továbbítja az isteni Bölcsességet. Belső bölcsességed ezt az isteni vezettetést adja neked tovább.”

Ma szánj időt az elcsendesedésre, és szánj időt arra, hogy befelé figyelj. Zárd ki a külvilág zaját, hunyd le a szemed, és kérdezd meg belső bölcsességedet: Mit kell tennem most? Majd hagyd, hogy a belső bölcsességedből áradó válasz tudatosodjon benned. Ha valamilyen ügy, vagy helyzet nyomaszt, akkor azokra is kérdezz rá belső bölcsességednél!

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Istennők jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Ha szeretnél megtanulni kommunikálni az angyalokkal, szeretettel várlak az Angyalok és Arkangyalok című angyaltanfolyamon október 29-én és 30-án.

1018_napi_angyalkartya

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!