Angyali Segítség

Szerdai angyalkártya: Koronacsakra

Az angyalok ma arra kérnek, figyelj oda a benned felbukkanó ötletekre, mert azok fontos útmutatást adnak neked az égtől:

„Szeretetteli ötleteid mindig az égből érkeznek hozzád. A lelked Isten egy darabkája, egy olyan darab, amely valójában sohasem hagyta el Istent, amely most is folyamatos összeköttetésben áll a forrásával. Ezen az összeköttetésen keresztül érkeznek hozzád az ötleteid, amelyek gyakran válaszok az Istennek feltett kérdéseidre.”

Ma érdemes összegyűjtened az ötleteidet, és megfigyelned, hogy azok milyen módon adnak választ az égbe küldött kéréseidre, kérdéseidre, imáidra. Akár megérted az összefüggést kéréseid és az ötleteid között, akár nem, érdemes igent mondanod az ötleteidre, és érdemes követned az égi vezettetésedet.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Angyali üzenetek jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Ha szeretnél megtanulni kommunikálni az angyalokkal, szeretettel várlak az Angyalok és Arkangyalok című angyaltanfolyamon október 29-én és 30-án.

1019_napi_angyalkartya

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!