Angyali Segítség

Pénteki angyalkártya: Fontossági sorrend

Metatron arkangyal ma segít neked az időbeosztásban, és abban, hogy megtaláld az igazán fontos teendőket az életedben.

„Az idő csak egy illúzió, amely épp úgy az emberi elme teremtménye, mint a tér. Amikor a zsúfolt időbeosztás, a rohanás, az elfoglaltság illúzióját éled meg, akkor szólhatsz nekünk, az angyaloknak, hogy segítsünk kigyógyulnod ebből az illúzióból. Valójában nincs szükséged zsúfolt időbeosztásra vagy kapkodásra ahhoz, hogy eredményeket érj el. Valójában csak a teremtő szándékaidra, a teremtő energiádra van szükség ahhoz, hogy sikeres, boldog és elégedett életet teremts magadnak.”

Ma kérd meg Metatron arkangyalt arra, hogy segítsen neked fontossági sorrendbe állítani a teendőidet, és segítsen neked olyanná szervezni a napodat, amilyen a lehető legjobb mindenki számára.

A mai angyalkártyát Doreen Virtue: Arkangyal jóskártya című csomagjából húztam neked. Szeretettel: R. Kövér Balázs angyalterapeuta

Már csak néhány hely maradt az Angyalok és Arkangyalok című angyaltanfolyamra. Kattints ide, és regisztrálj időben!

1021_napi_angyalkartya

Az Angyali Segítség Facebook oldalán naponta újabb angyali üzeneteket, angyali inspirációkat és angyalos technikákat találsz.

Az angyalterápiáról és az angyali üzenet közvetítésről  (angyalkártya olvasásról) a gyógyítás angyalokkal menüpont alatt olvashatsz.

Az Angyali Segítség programjairól, angyaltanfolyamairól, angyalmeditációról itt olvashatsz!

Az Angyali Segítség hírlevelére ide kattintva iratkozhatsz fel. Ha feliratkozol, ajándékba elküldöm neked a 33 angyalmeditáció című e-könyvet.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!